BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Cześć wszystki
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Od pewnego czasu jest dostępna w sprzedaży moja nowa książka - już zresztą wcześniej awizowana: "Słownik biograficzny słodowników, piwowarów i karczmarzy krakowskich 1501-1655". Książka dostępna jest tu:
https://akademicka.pl/index.php?detale=1&a=2&id=45646
Książka... -
Cześć,
zapraszam do odwiedzenia mojej strony z rankingiem piw https://browariat.pl Nie ma na niej jeszcze ocen i nie chcę ich sztucznie generować, jak komuś się spodoba i będzie chciał pooceniać to trzeba założyć sobie konto. Spokojnie nie wysyłam żadnego spamu, to moja prywatna...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam użytkowników niniejszego forum.
Stawiam pierwsze kroki w warzeniu piwa, wiec na razie sobie poczytam wasze posty.
No i udanego Sylwestra przy okazji
Tomek-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam serdecznie. Moje tradycje w warzeniu piwa są żadne. Na razie zgłębiam lekture i mam coraz wiecej wątpliwości. Mam nadzieję że przy waszej pomocy uda mi sie w końcu "nawarzyc piwa". Chciałbym abyście mi powiedzieli (napisali) co musze kupic, gdzie mam to kupic by nie przepłacic...
-
-
-
Rodem pochodzę z Braniewa może stąd to zamiłowanie do piwa. Serce kraje się jak człowiek czyta takie wieści ale siła w lokalnych działaniach. Wierzę że minibrowarnictwo ma przed sobą dużą przyszłość . To taki "ekologiczny" element folklorystyczny.
-
-
- Loading...
- Koniec listy.