BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Chętnie pożyczyłbym od kogoś z okolic Rzeszowa taboret gazowy na jedną/dwie warki.
Na okres wakacji przemieszczam się do domu, gdzie nie mam odpowiedniej kuchenki, a piwo czeka na warzenie...
Oczywiście forma wynagrodzenia do ustalenia
Królewskie z Rzeszowa, Warka z Elbląga, itd. Piwa znane produkowane ( rozlewane ) w browarach podległych centrali dziwnie tracą na jakości. . Ciekawe kiedy decydenci wpadną na to, że ten sukces handlowy odbija się na opinni o "prawdziwym" piwku. .
Byłem, poprzyglądałem się, popróbowałem. Ludzi (oczywiście, na oko, więc ocena subiektywna) chyba nieco mniej niż na poprzednich edycjach.
Nie czepiałbym się, ale chyba ta formuła się wyczerpuje. Stosunkowo mało publiczności "nowej", nie bir gików i ludzi niezwiązanych...
No to jestem. Dotychczas zrobiłem dwie warki z brew kitów i rozkminiam zacieranie. Cieszę się, że mam możliwość dołączyć do grupy osób, które podzielają mój piwny entuzjazm. Jestem początkujący więc zbyt wiele się ode mnie nie dowiecie ale po kilkudziesięciu warkach (jak już będę...