Pozdrowienia ze słonecznego Wrocławia!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Spratus
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.12
    • 2

Pozdrowienia ze słonecznego Wrocławia!

Częśc!
    Jestem Wojtek. Po bardzo długim czasie udało mi się spełnić swoje marzenie i zacząłem warzyć piwo! Piwa regionalne wyszukuję i piję od co najmniej 4 lat, piwa kraftowe to ostatnie 2 lata. Chcę rozwijać swoje umiejętności piwowarskie i może też sensoryczne (fajnie by było zostać sędzią), ale czas pokaże.
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

No, no, no. Jak tak dalej pójdzie to zostaniesz jurorem. Ale przed tobą jeszcze trochę nauki i życzę dużo cierpliwości we wchłanianiu złocistego trunku. Witaj na b.bizie. Twoje
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• wbl
      [Sprzedam] - skrzynki z butelkami Kielczow koło Wrocławia
      wbl
      Sprzedam 3-4 skrzynki z butelkami.
      15 zl/skrzynkę.
      Odbiór osobisty-Kiełczów pod Wrocławiem.
      tel. 663882727
      Tomasz.
      Ogloszenie grzećnościowe...
      2021-08-25, 16:03
    • dadek
      Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
      dadek
      Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
      2019-09-27, 05:46
    • darekd
      Celestial Beerworks, Jerzy
      darekd
      Browar z Dallas w Teksasie.

Piwo opisane jako "A fine polish Lager"

5% alk.
      Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka

Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...
      2025-02-05, 03:24
    • photek
      browar Cieszyn - Double IPA i Mastne
      photek
      Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
      - czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
      - jeśli tak to gdzie?
      ...
      2024-11-01, 21:38
    • pebejot
      Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
      pebejot
      Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
      Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
      2024-07-01, 06:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...