Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bo-cube
    Długo to trwało ale ruszyłem
    bo-cube
    Zaczęłem swoje warzenie od brew-kita Coopers'a z dodatkiem estrkatów z WES.Jak zwykle moje poczynania spotkały się z kpinami w moim rodzinnym domu, ale niezrażony tym uwarzyłem swoje pierwsze piwo amatorskie. Po pierwszych trzech, tygodniowych butelkach można powiedzieć że smakuje i pachnie...
    2004-11-20, 23:43
  • Stumbras_3City
    Pierwsza warka z Brewkitu, wysoka mętność
    Stumbras_3City
    Witam,

na wstepnie chcialbym powitac szanowne towarzystwo piwowarskie.

Tydziej temu tj 12.01 postawilem swoje pierwsze piwo z brewkitu. Nie robilem tego pod wpływem impulsu itd tylko przymierzalem sie do tego pół roku. Skompletowalem potrzebny sprzet oraz nabylem niezbedna...
    2016-01-19, 23:26
  • artair
    czolem piwosze!
    artair
    przygode ze swoim browarem dopiero zaczynam...dzieki Waszej pomocy skompletowalem caly sprzet...zamierzam warzyc ze slodu itd. to znaczy najbardziej naturalnie jak sie da .
    nastawiony jeste na gorna fermentacje. mieszkam w anglii, takze moimi ulubionymi staly sie IPA i jeczmienno przeniczny...
    2008-10-16, 14:31
  • ART
    dlaczego jest tak a nie inaczej
    ART
    Kochani!

coraz częściej pojawiają się głosy Weteranów Forum w stylu "te nowe dyskusje na Forum schodzą już całkiem na psy", "że nie są na poziomie", etc., itp. (celowo przejaskrawiam).

moja uwaga jest zasadniczo taka: jeśli szanowni Seniorzy...
    2003-01-25, 22:31
  • MrGodiva
    Cześć
    MrGodiva
    Fajna sprawa to Wasze forum!

Jestem Rafał. Dopiero niedawno odkryłem ile przyjemności sprawia poznawanie różnych gatunków piw oraz ich degustacja. W poszukiwaniu wiedzy o nich natrafiłem na Waszą serwis. Prawdę mówiąc moja wiedza jest na tyle znikoma, że poza czytaniem prawdopodobnie...
    2014-12-18, 11:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...