Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 28%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bo-cube
    Długo to trwało ale ruszyłem
    bo-cube
    Zaczęłem swoje warzenie od brew-kita Coopers'a z dodatkiem estrkatów z WES.Jak zwykle moje poczynania spotkały się z kpinami w moim rodzinnym domu, ale niezrażony tym uwarzyłem swoje pierwsze piwo amatorskie. Po pierwszych trzech, tygodniowych butelkach można powiedzieć że smakuje i pachnie...
    2004-11-20, 23:43
  • herostrates
    Trudny wybór - co do zacierania i warzenia
    herostrates
    Witam wszystkich,

Skompletowałem już wszystko co potrzeba do swojej pierwszej warki z wyjątkiem gara. Chciałbym kupić coś, co posłuży mi jednocześnie do zacierania oraz do warzenia. Utrudnienie: w domu dysponuję wyłącznie płytą ceramiczną. Mogę wydać parę stówek, chciałbym...
    2014-11-19, 21:05
  • bastion
    Selb, Schillerstrasse 23, Brauhaus Ploss
    bastion
    Są miasta które słyną z wyrobu np. pierników, motocykli albo piwa, a Selb słynie z porcelany.
    Porcelanowe miasto, tak bym je nazwał. Na każdym kroku sklepy z wyrobami z porcelany, ba, nawet fontanna przed ładnym kościołem też jest z porcelany.
    Kilka ładnych uliczek i kamieniczek...
    2008-10-18, 19:04
  • MiHi
    2013.07.27-08.18 - II Warmiński Festiwal Dziedzictwa Browarniczego
    MiHi
    Z wielkim zdziwieniem zakładam ten temat ponieważ nie znalazłem nigdzie tego tematu. Chyba że temat festiwalu jest razem z tematem I konkursu piw domowych w Olsztynie. Jeżeli tak to proszę moderatora o przeniesienie tego posta w odpowiednie miejsce.

Pofatygowałem się z Krakowa...
    2013-08-07, 15:39
  • artair
    czolem piwosze!
    artair
    przygode ze swoim browarem dopiero zaczynam...dzieki Waszej pomocy skompletowalem caly sprzet...zamierzam warzyc ze slodu itd. to znaczy najbardziej naturalnie jak sie da .
    nastawiony jeste na gorna fermentacje. mieszkam w anglii, takze moimi ulubionymi staly sie IPA i jeczmienno przeniczny...
    2008-10-16, 14:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...