Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bo-cube
    Długo to trwało ale ruszyłem
    bo-cube
    Zaczęłem swoje warzenie od brew-kita Coopers'a z dodatkiem estrkatów z WES.Jak zwykle moje poczynania spotkały się z kpinami w moim rodzinnym domu, ale niezrażony tym uwarzyłem swoje pierwsze piwo amatorskie. Po pierwszych trzech, tygodniowych butelkach można powiedzieć że smakuje i pachnie...
    2004-11-20, 23:43
  • Stumbras_3City
    Pierwsza warka z Brewkitu, wysoka mętność
    Stumbras_3City
    Witam,

na wstepnie chcialbym powitac szanowne towarzystwo piwowarskie.

Tydziej temu tj 12.01 postawilem swoje pierwsze piwo z brewkitu. Nie robilem tego pod wpływem impulsu itd tylko przymierzalem sie do tego pół roku. Skompletowalem potrzebny sprzet oraz nabylem niezbedna...
    2016-01-19, 23:26
  • ferox
    Warszawa - słód
    ferox
    Witam wszystkich,jestem poczatkujacym piwowarem (pare dni temu nastawilem swojego pierwszego brew-kita ) . Zamierzam zrobic nastepna porcje porzadnie z zacieraniem, skompletowalem juz prawie caly sprzet i mam spory problem: wychodzi na to, ze najwiecej kosztuje ten nieszczesny slod. Czy ktos sie...
    2005-09-13, 10:11
  • zielak1973
    Słód śrutowany,jaka trwałość?
    zielak1973
    Witam wszystkich ,jest to mój pierwszy post na tym forum,do tej pory zadowalałem się czytaniem,teraz jednak mam problem.Właśnie robiłem porządki i znalazłem 2kg słodu pilzneńskiego oraz 2kg pszenicznego ześrutowanego 7 tygodni temu ,słód jest suchy szczelnie
    zapakowany o normalnym...
    2009-06-13, 10:32
  • Filon
    Pikobrowar "Pod Jaworem" runął...do warzenia
    Filon
    Witam
    Po dłuuugiej obserwacji i nieufnym obwąchiwaniu tematu, po wchłonięciu wielkiej ilości informacji , po żmudnym gromadzeniu sprzętu i surowców ruszyłem i ja.
    We środę uwarzyłem pierwszą warkę pt. "Rozprawiczający Pils"

słód pilzneński...
    2006-07-14, 12:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...