BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Zaczęłem swoje warzenie od brew-kita Coopers'a z dodatkiem estrkatów z WES.Jak zwykle moje poczynania spotkały się z kpinami w moim rodzinnym domu, ale niezrażony tym uwarzyłem swoje pierwsze piwo amatorskie. Po pierwszych trzech, tygodniowych butelkach można powiedzieć że smakuje i pachnie...
-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam,
na wstepnie chcialbym powitac szanowne towarzystwo piwowarskie.
Tydziej temu tj 12.01 postawilem swoje pierwsze piwo z brewkitu. Nie robilem tego pod wpływem impulsu itd tylko przymierzalem sie do tego pół roku. Skompletowalem potrzebny sprzet oraz nabylem niezbedna...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam! Po przeczytaniu dużej ilości tekstu skompletowałem sobie sprzęt pod swoją pierwszą warkę :
Pojemnik fermentacyjny 33l + otwór pod rurkę fermentacyjną
Mieszadło piwowarskie
Kapslownica Eterna
Rurka do rozlewu z zaworkiem
Wąż Fi 10 mm - 1m
...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witamy wszystkich
Zaczęliśmy swoją przygodę z piwem jakiś czas temu. Ja pod koniec podstawówki
. Ale tak na serio, to pod koniec sierpnia z Brewkitu zrobiliśmy Lagera. Był nie najgorszy. Potem Stout (dość dobry) i kolejny lager ... nie najlepszy. Potem zrobiliśmy z małymi perypetiami...
-
Channel: Twoje warzenie
-
-
„Słodka Bazylia” – tak nazywał się bar.
Zamknięty , bo minęła już dwunasta.
Tak ciepło tu. Wychodzić trochę żal.
Ostatnie szklanki chowa barman.
Dopijam wino, sięgam już po płaszcz.
W kieszeni mam monetę dla pianisty.
...-
Channel: Twórczość