Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Cześć

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pabulons
    Podlaski człek wita ;)
    pabulons
    Cześć.
    Nazywam się Paweł. Pochodzę z podlaskiego zaścianka czyli z Białegostoku. Ale tu też jest super! Studiuję, rozwijam się i odkrywam kolejne pasje. Od kilku lat produkuję cydr, który ma swój posmak nawet w dalekiej rodzinie i wśród znajmoych. Przyszedł czas na piwo!
    2016-05-11, 21:35
  • mct
    Pozdrawiam wszystkich fanow piwa!
    mct
    Witam, chcialem sie na poczatku ze wszystkimi przywitac. Mam nadzieje, ze zagoszcze na tym forum i bede uczestniczyl w toczacych sie na nim dyskusjach!
    Bardzo lubie piwa metne (od czasu wycieczki do Wilna) oraz stout (od czau gdy kolega w czasie urlopu przywiozl troche Guinessow i Beamisha)....
    2005-08-19, 13:22
  • klewa
    Witam z Gdańska
    klewa
    Witam wszystkich piwoszy. Trafiłam tu dość przypadkowo ale myślę, że zagoszczę na dłużej.
    2008-10-29, 18:08
  • meszek0009
    Spóźnione witam !
    meszek0009
    Z okazji niedawnego przekroczenia 100 postów postanowiłem się ... przywitać . Odkładałem to zawsze na potem, ale uznałem, że na tyle często tu zaglądam, że w końcu trzeba. Imię to Łukasz, wiek 20 + a piwem interesowałem się na jakiś czas przed zarejestrowaniem się na forum....
    2014-07-15, 20:42
  • Tomasz_FK
    Saccharomyces cerevisiae - Cukrogrzyby piwne
    Tomasz_FK
    Odpaliłem przed chwilą google'a, ale po przekopaniu kilkunastu stron stwierdziłem, że pewno ponownie odkrywam Amerykę. Czy ktoś interesował się już etymologią tej nazwy? Samo "cerevisiae" również mnie ciekawi, skąd się wzięło?

Czy jest na sali tłumacz?
    2004-11-25, 20:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...