Mam na imię Waldek. Jestem tutaj, bo tematyka browarnictwa jest mi bliska. Uwielbiam przede wszystkim niszowe, regionalne browary. Ostatnio odkrywam walory smaków piw przenicznych. Zawodowo związany jestem między innymi z branżą BHP i z firmą http://www.bhpekspert.net/. Mam nadziej, że zagoszczę tu na dłużej.
Cześć
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć.
Nazywam się Paweł. Pochodzę z podlaskiego zaścianka czyli z Białegostoku.Ale tu też jest super! Studiuję, rozwijam się i odkrywam kolejne pasje. Od kilku lat produkuję cydr, który ma swój posmak nawet w dalekiej rodzinie i wśród znajmoych. Przyszedł czas na piwo!
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam!
Zaczynam przygodę z piwowarstwem. Trochę ponad tydzień temu w końcu zdecydowałem się zakupić zestaw do robienia piwa domowego. Pomimo pierwszych żalów już wylanych w dziale "kołyska", jestem prawie pewien, że zagoszczę tu na bardzo długo. Szczególnie, że...-
-
-
Powitac szanownych piwowarów i piwopijów
Dzis zagoscilem w wasze skromne progi.
Krotko o mnie, jestem z Łodzi, obecnie studiuje psychlogie na Uniwersytecie Łodzki. 3 rok. Jest milosnikiem wszelkiej masci piwa dlatego mam nadziej ze zawitam tu na dluzej.
Pozdrawiam-
-
-
Witam serdecznie wszystkich!!! Choć jestem zarejestrowany na Forum od czerwca, to tak na prawdę jestem nowy, gdyż dopiero od 4 dni odkrywam tajniki tego, szacownego, zgrupowania!! Mam na imię Piotrek i jestem studentem (chyba jeszcze, bo walki się toczą)
Mam nadzieję poznać tutaj, bliskich...-
-
-
Witam wszystkich użytkowników forum.
Jak wy wszyscy uwielbiam piwo. Dopiero od kilku miesięcy kumpel poszerzył moje horyzonty, ja z wdzięczność pokazałem mu to forum na które trafiłem przypadkiem. Zacząłem od Ciechana pszenicznego, dziś odkrywam coraz to nowe. Za każdym razem stojąc...-
-
- Loading...
- Koniec listy.