Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Cześć

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pabulons
    Podlaski człek wita ;)
    pabulons
    Cześć.
    Nazywam się Paweł. Pochodzę z podlaskiego zaścianka czyli z Białegostoku. Ale tu też jest super! Studiuję, rozwijam się i odkrywam kolejne pasje. Od kilku lat produkuję cydr, który ma swój posmak nawet w dalekiej rodzinie i wśród znajmoych. Przyszedł czas na piwo!
    2016-05-11, 21:35
  • bimb
    Brzeziny, Kościuszki 17, sklep (zamknięte)
    bimb
    sklep jest od niedawna. wybor duzy i nie ma kampani.
    piwa same regionalne z browarow ; grudziadz, kormoran, lodz, fortuna, krajan, ciechan, konstancin, jedrzejow, amber, czarnkow w tym sporo niepasteryzowanych i przenicznych i jeszcze jakies inne, a poza tym zagranica; niemcy, wschod i czechy.i...
    2008-09-05, 21:18
  • wichru
    w końcu postanowiłem się przedstawić
    wichru
    Czytuje forum od dłuższego czasu, ale w końcu postanowiłem brać czynny udział w społeczności ludzi kochających piwo.

Krótko o mnie:
    Student mechaniki Politechniki Łódzkiej tęskniący za latami 80'tymi i początkiem 90'tych (ach to dzieciństwo), zafascynowany racjonalnym...
    2007-08-17, 12:08
  • topolak
    Kłodzko - dobrze zaopatrzone sklepy z piwem
    topolak
    Witam! Niedługo zagoszczę w Kłodzku, stąd moje pytanie o dobre sklepy. Czy jest możliwość przywiezienia czegoś ciekawego z tego miasta? Wiem, że jest tam Leclerc, ale czy dorównuje asortymentem temu bydgoskiemu?

Proszę więc o pomoc, bo szkoda wracać z pustymi rękami do domu
    2013-05-11, 15:02
  • huanghua
    Dzień Dobry starym znajomym!
    huanghua
    Jak to sie stało ze na 3 lata opuscilem browarbiza!?
    Wstyd!

Pozdrawiam Wszystkich i mam nadziej znów częściej zerkać.
    2014-05-13, 18:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...