Cześć

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • WaldiM
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.06
    • 1

Cześć

Mam na imię Waldek. Jestem tutaj, bo tematyka browarnictwa jest mi bliska. Uwielbiam przede wszystkim niszowe, regionalne browary. Ostatnio odkrywam walory smaków piw przenicznych. Zawodowo związany jestem między innymi z branżą BHP i z firmą http://www.bhpekspert.net/. Mam nadziej, że zagoszczę tu na dłużej.

Related Topics

Collapse

• pabulons
    Podlaski człek wita ;)
    pabulons
    Cześć.
    Nazywam się Paweł. Pochodzę z podlaskiego zaścianka czyli z Białegostoku. Ale tu też jest super! Studiuję, rozwijam się i odkrywam kolejne pasje. Od kilku lat produkuję cydr, który ma swój posmak nawet w dalekiej rodzinie i wśród znajmoych. Przyszedł czas na piwo!
    2016-05-11, 22:35
  • WujCelon
    nareszcie trafilem do nieba
    WujCelon
    Witam wszystkich Milosnikow Browarra!!! nareszcie trafilem pod wlasciwy adres...mam nadzieje ze ten serwis pomoze mi w osiagnieciu celu zycia : poszukiwaniu BROWARA nad BROWARAMI. jako milosnik PIWA z gatunkow przenicznych szukam info jaka marke polecacie i gdzie ja mozna kupic w stolicy - na pewno...
    2005-09-26, 11:59
  • BRATek
    GUINNESS - otwieracze i smycze
    BRATek
    Witam, dopiero dzisiaj przypadkowo wpadłem na to forum ale chyba zagoszcze na stałe

A teraz do rzeczy

Mam do sprzedania trochę otwieraczy oraz smyczy z Guinnessa, wszystko nówki.

Zapraszam na allegro pod adres http://allegro.pl/show_user_auctions....
    2006-05-13, 22:45
  • WojtekW
    Witam z Przemyśla!
    WojtekW
    Jestem nowy na forum i mam nadzieję, że zagoszczę tu na dobre!
    2011-05-27, 12:52
  • ParanoidAndroid
    Witam!
    ParanoidAndroid
    Powitac szanownych piwowarów i piwopijów
    Dzis zagoscilem w wasze skromne progi.

Krotko o mnie, jestem z Łodzi, obecnie studiuje psychlogie na Uniwersytecie Łodzki. 3 rok. Jest milosnikiem wszelkiej masci piwa dlatego mam nadziej ze zawitam tu na dluzej.

Pozdrawiam
    2009-04-03, 20:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...