Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Cześć

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pabulons
    Podlaski człek wita ;)
    pabulons
    Cześć.
    Nazywam się Paweł. Pochodzę z podlaskiego zaścianka czyli z Białegostoku. Ale tu też jest super! Studiuję, rozwijam się i odkrywam kolejne pasje. Od kilku lat produkuję cydr, który ma swój posmak nawet w dalekiej rodzinie i wśród znajmoych. Przyszedł czas na piwo!
    2016-05-11, 21:35
  • mrynar
    Subiektywne Mistrzostwa Europy Piw - Złota Karczma 2007
    mrynar
    Od razu zaznaczam, ze impreza (z przyczyn organizacyjnych) ma charakter zamkniety.

Moze to kogos zainteresuje, albo zainspiruje.

Raz w miesiacu w waskim gronie fanow piwa spotykamy sie w Zlotej Karczmie (Gdanszczanie napewno wiedza gdzie to jest) i degustujemy piwa...
    2007-08-15, 15:42
  • wichru
    w końcu postanowiłem się przedstawić
    wichru
    Czytuje forum od dłuższego czasu, ale w końcu postanowiłem brać czynny udział w społeczności ludzi kochających piwo.

Krótko o mnie:
    Student mechaniki Politechniki Łódzkiej tęskniący za latami 80'tymi i początkiem 90'tych (ach to dzieciństwo), zafascynowany racjonalnym...
    2007-08-17, 12:08
  • becik
    Warszawa, Foksal 11, Kameralna [zamknięte]
    becik
    No i mając dziś w planach spacer w innym miejscu to dowiedziawszy się o nowości jaka ma być nowy browar restauracyjny w Warszawie wybrałem się tam aby wybadać temat.

Lokal znajduje się rzut beretem od innej Kameralnej nad która wisi neon (na Kopernika), można się więc pomylić....
    2013-03-10, 17:59
  • zerom_ol
    Zerom z olsztyna Wita !
    zerom_ol
    Witam! Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. Mieszkam w Olsztynie. Skąd również pochodzą puki co mój ulubiony browar Kormoran. Jednak mam nadziej że uda mi się spróbować wielu piw regionalnych. W swoim życiu na szczęście wypiłem mało piw koncernowych gdyż w momencie kiedy piłem piwo...
    2011-11-01, 17:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...