Hello

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MichalOzzy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.10
    • 2

Hello

Zgodnie z tradycją i ja się przywitam serdecznie z Wami.
    Mam nadzieję, że doświadczenie oraz wiedza jakim dysponujecie, przyczyni się do rozwoju mojego rozwijającego się browaru domowego, co tożsame jest z pogłębianiem wiedzy.
    Wasze zdrowie.

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Gościszewo, Lechista
    Prusak
    Wahałem się długo, nie wiedząc, gdzie umieścić opis, bo Lechista ma dokładnie takie same parametry jak ich Szewc. (E: 11, 6. A: 4,5). Lechista, bo piwo uwarzone dla kibiców Lechii Gdańsk, więc tym bardziej wygląda to na klon istniejącej już marki. Jako że nie pamiętałem już swoich wrażeń...
    2024-08-02, 18:26
  • pebejot
    Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
    pebejot
    Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
    Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
    2024-07-01, 06:24
  • marqqq
    Sörművek, Warrior IPA
    marqqq
    Ekstrakt: b.d.
    Alkohol: 6% obj.
    Data: 06.04.2024​

Piwo dla Lidla uwarzone w jakimś Węgierskim browarze. Pojawiło się na chwilę w okolicach Czerwca, i później zniknęło.
    Cena trochę zaporowa jak na 0,33 litra, bo aż 6.99 zł.
    Byłem dziś w Lidlu upolować...
    2023-12-29, 22:25
  • oleńka
    no to sie obyczajowo przywitam
    oleńka
    Nie mam pojecia czy w dobrym miejscu sie wpisuje, jakoś na razie nie umiem sie połapać na forum. Tak czy siak witam wszystkich!! Fajna stronka, jestem długoletnia fanką piffka ))
    2005-07-24, 15:25
  • astarothe
    Przywitanie / nagazowanie piwa
    astarothe
    Witajcie

to mój pierwszy post - więc się przywitam: Hello Browar.biz World!

Miałbym też do was 3 amatorskie pytania:

1) Mam teraz na cichej swoje pierwsze piwo, zestaw BA Prawdziwe Ale, pocz. 11BLG, po burzliwej 3BLG, nie bulka więc nie spodziewam...
    2016-01-20, 01:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...