Chciałam Wszystkim Forumowiczom tym starszym i tym młodszym życzyć samych poprawnych i bezbłędnych postów.
Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas.
Ja postanowiłam zrezygnować z forum,ponieważ nie wszystkim wolno tutaj wszystko.
Straciłam apetyt na udzielanie się,bo po co się udzielać skoro i tak jest żle?
Wasze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi
Ja postanowiłam zrezygnować z forum,ponieważ nie wszystkim wolno tutaj wszystko.
Wasze
przykro mi że moją prośbą o pisanie na temat poczułaś się dotknięta.
Chciałam Wszystkim Forumowiczom tym starszym i tym młodszym życzyć samych poprawnych i bezbłędnych postów.
Wasze
Emocje na bok, spokój, luzik i wracać tu szybciutko
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Wasze
Z tym sie poniekąd zgadzam ale myśle że jednak wrócisz. Sekcja wielkopolska czeka
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Wasze
za kllka dni, najpóźniej na początku listopada firma w której pracuję przenosi się do nowej siedziby, gdzie nie będę miał takiej swobody w dostępie do netu i forum, więc chciałbym się pożegnać, bo na udzielanie się w dziale kolekcjonerskim czy na forum nie będzie łatwe. to narazie.
Życzę wszystkiego najlepszego w sprawach rodzinnych oraz zawodowych.Mam nadzieję że wszystko na pewno szybko się poukłada po Twojej myśli i znów zawitasz na forum. Powodzenia i Twoje
Wiadomość ze strony: Tradycyjnie już zapraszamy na zakończenie lata w Browarze Artezan w Błoniu.
W tym roku widzimy się 26 i 27 września w godzinach działania taproomu - od 14 do 22.
�Czekają na Was:
Chyży Wół ze swoim pysznym pastrami� świeże piwa prosto z browaru
przedpremierowe...
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Comment