Dziękuję za milutkie powitania!!!
Proszę mi tylko nie reklamować moich poczynań bo nie zawsze są godne uwagi.. hi hi hi
Przesyłam Wam buziaczki, kochane Robaczki!!
easy napisał(a) Dziękuję za milutkie powitania!!!
Proszę mi tylko nie reklamować moich poczynań bo nie zawsze są godne uwagi.. hi hi hi
Przesyłam Wam buziaczki, kochane Robaczki!!
P.S. i mocno ściskam mojego IDOLA!!
Drżyj Kocurze - tak to było?
Witam
co do tych hmm ......... w Żywcu? i dlaczego Fortuna?
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
Comment