Nie popadajac w rutyne chcialbym wszystkich pozdrowic i wypic ich zdrowie! Wpadnijcie do slonecznej Gdyni na piwko albo osiem

Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....
 Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....

). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne
 ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne  zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem
 zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem  pozdrawiam
 pozdrawiam 

nie mogę doczekać się licznych artykułów na temat najpiękniejszej pasji na świecie! a za chwilę zamierzam wybrać się do szczecinskiego sklepu na monte cassino (o ktorym dowiedziałem się dzięki browar.biz!) i zakupic wspanialego ciechana...
 nie mogę doczekać się licznych artykułów na temat najpiękniejszej pasji na świecie! a za chwilę zamierzam wybrać się do szczecinskiego sklepu na monte cassino (o ktorym dowiedziałem się dzięki browar.biz!) i zakupic wspanialego ciechana...

Comment