BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witaj Szelmo ;-)
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Jak w temacie.Rok rocznie jest organizowana impra zakładowa w ośrodku Portus w Międzywodziu(miejscowość jest położona nad Bałtykiem w zachodniopomorskiem).Będziemy tam od piątku od około 17-18 do niedzieli do 16:00.Jeśli ktoś z forumowiczek/forumowiczów miałby ochotę wypić wspólnie...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
styl: sour ale
alk. 3,6%
Jeśli wierzyć Andrew i Brettowi, założycielom Wild Beer, pomysł na piwo warzone na drożdżach piekarskich (ang. sourdough - zakwas chlebowy) pojawił się długo zanim założyli browar. Zaprzyjaźniony właściciel piekarni pochwalił się, że ma...-
Channel: Anglia
2016-03-21, 16:46 -
-
Chciałbym przeprowadzić fermentację cichą wraz z chmieleniem na zimno. Zamierzam po burzliwej podzielić 35 litrową warkę na dwa fermentory i chmielić różnymi odmianami na zimno. Dysponuję 40 litrowymi wiadrami więc będzie dużo wolnej przestrzeni w fermentorach. Gdzieś czytałem, że...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Belgijskie strong ale warzone w mikrobrowarze Two Roads Brewing Company w Stratford, Connecticut dla Stillwater Artisanal, czyli kontraktowca z Baltimore, którego piwa wyróżniają się wręcz niesamowitymi graficznymi projektami etykiet (http://stillwaterales.blogspot.com/). As Follows nie jest wyjątkiem....-
Channel: USA
2014-02-03, 20:54 -
- Loading...
- Koniec listy.