Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witaj Szelmo ;-)

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    2024.06.21-23, XIV Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa
    darekd
    Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
    Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą

Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
    2024-06-04, 03:20
  • Pogoniarz
    Westa z Pogoniarzem w Międzywodziu 9-11.06
    Pogoniarz
    Jak w temacie.Rok rocznie jest organizowana impra zakładowa w ośrodku Portus w Międzywodziu(miejscowość jest położona nad Bałtykiem w zachodniopomorskiem).Będziemy tam od piątku od około 17-18 do niedzieli do 16:00.Jeśli ktoś z forumowiczek/forumowiczów miałby ochotę wypić wspólnie...
    2006-05-31, 12:20
  • Dreamer
    Wild Beer, Sourdough
    Dreamer
    styl: sour ale
    alk. 3,6%

Jeśli wierzyć Andrew i Brettowi, założycielom Wild Beer, pomysł na piwo warzone na drożdżach piekarskich (ang. sourdough - zakwas chlebowy) pojawił się długo zanim założyli browar. Zaprzyjaźniony właściciel piekarni pochwalił się, że ma...
    2016-03-21, 16:46
  • rozoliani6
    fermentacja cicha w dużym fermentorze
    rozoliani6
    Chciałbym przeprowadzić fermentację cichą wraz z chmieleniem na zimno. Zamierzam po burzliwej podzielić 35 litrową warkę na dwa fermentory i chmielić różnymi odmianami na zimno. Dysponuję 40 litrowymi wiadrami więc będzie dużo wolnej przestrzeni w fermentorach. Gdzieś czytałem, że...
    2016-01-18, 15:57
  • burar
    Burar początkujący wita forumowiczów
    burar
    Dopiero dzisiaj odkryłem dział powitań. Mieszkam w Grodzisku Mazowieckim, pracuję w Warszawie, obecnie jestem przed butelkowaniem mojej trzeciej warki (Prawdziwe Ciemne z Browamatora, przedtem Best Bitter z gotowca i skrzynka Fulla - leżakują już w garażu...)
    Będzie mi miło wymieniać...
    2003-09-24, 10:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...