Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam !!!!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Zaiksik
    Trudne początki
    Zaiksik
    Witam
    Nie jestem pewien czy jest to dobre miejsce na takie pytania,ale spróbuję...najwyżej admin mnie gdzieś przekieruje...
    Jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o warzenie piwa, naoglądałem się filmów pewnego Pana i cóż... pierwsza warka z brewkitu nastawiona...
    Wszystko...
    2024-08-27, 17:13
  • klosPrz
    Poznań-Sklep z Piwem Rzemieślniczym
    klosPrz
    Browar Pod Nosem os.Jana III Sobieskiego 30 f Poznań

Lubisz piwo?
    My też!
    Nie wiesz jakie wybrać?
    Doradzimy!
    Co tydzień wjeżdża coś nowego.
    Wpadnij do nas!
    Jesteśmy przez 7 dni w tygodniu do 22:00
    2018-09-15, 13:11
  • Charlie44
    Druga warka z zacieru
    Charlie44
    Dzień dobry, cześć i czołem

Znowu będzie pisanie o popełnionych błędach i kilka pytań o to co się stało oraz co może się stać. No jestem nowicjuszem więc proszę o wyrozumiałość.
    Zrobiłem sobie dwa dni temu drugi zacier (APA) w mojej "karierze" i chciałbym...
    2018-07-03, 15:54
  • Charlie44
    Moja druga warka z zacieru.
    Charlie44
    Dzień dobry, cześć i czołem

Znowu będzie pisanie o popełnionych błędach i kilka pytań o to co się stało oraz co może się stać. No jestem nowicjuszem więc proszę o wyrozumiałość.
    Zrobiłem sobie dwa dni temu drugi zacier (APA) w mojej "karierze" i chciałbym...
    2018-07-02, 16:03
  • ELF
    NA ŻYCZENIE MĘŻA ADAM16 ZALOGOWAŁAM SIĘ
    ELF
    DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE PRZEKAZANE MI ZA POŚREDNICTWEM ADAMA16
    JESTEM ZUPEŁNIE "ZIELONA" NA TYM FORUM I NIE PRZESZŁAM ŻADNEGO SZKOLENIA WIĘC MAM NADZIEJĘ ŻE JAKOŚ TEN TEKST ZAISTNIEJE I DOTRZE DO LUDZI, KTÓRZYŻYCZĄ I DZIŚ "WSZYSTKIEGO...
    2002-04-05, 11:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...