BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam !!!!
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam
Nie jestem pewien czy jest to dobre miejsce na takie pytania,ale spróbuję...najwyżej admin mnie gdzieś przekieruje...
Jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o warzenie piwa, naoglądałem się filmów pewnego Pana i cóż... pierwsza warka z brewkitu nastawiona...
Wszystko...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Browar Pod Nosem os.Jana III Sobieskiego 30 f Poznań
Lubisz piwo?
My też!
Nie wiesz jakie wybrać?
Doradzimy!
Co tydzień wjeżdża coś nowego.
Wpadnij do nas!
Jesteśmy przez 7 dni w tygodniu do 22:00
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Dzień dobry, cześć i czołem
Znowu będzie pisanie o popełnionych błędach i kilka pytań o to co się stało oraz co może się stać. No jestem nowicjuszem więc proszę o wyrozumiałość.
Zrobiłem sobie dwa dni temu drugi zacier (APA) w mojej "karierze" i chciałbym...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Dzień dobry, cześć i czołem

Znowu będzie pisanie o popełnionych błędach i kilka pytań o to co się stało oraz co może się stać. No jestem nowicjuszem więc proszę o wyrozumiałość.
Zrobiłem sobie dwa dni temu drugi zacier (APA) w mojej "karierze" i chciałbym...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE PRZEKAZANE MI ZA POŚREDNICTWEM ADAMA16
JESTEM ZUPEŁNIE "ZIELONA" NA TYM FORUM I NIE PRZESZŁAM ŻADNEGO SZKOLENIA WIĘC MAM NADZIEJĘ ŻE JAKOŚ TEN TEKST ZAISTNIEJE I DOTRZE DO LUDZI, KTÓRZYŻYCZĄ I DZIŚ "WSZYSTKIEGO...-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.