Witam wszystkich zainteresowanych piwem i wszystkiego co z tym związane.Trafiłem tutaj po przez wyszukiwarke i stwierdzam że to jest to czego może potrzebować początkujący kolekcjoner etykiet piwnych (ok 8000szt cały świat).Bardzo ciekawe tematy na forum oraz sensowne odpowiedzi.Mam nadzieje że przy WAS dowiem się jak i w jaki sposób powiększać moją kolekcje.Pozdrawiam Adam

Witam i pozdrawiam

Collapse

X
- 

Witaj
 Miłego forumowania Niech Twój zbiór etykietek powiększy się o "0" na końcu. Niech Twój zbiór etykietek powiększy się o "0" na końcu.
 Twoje zdrowie "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim" "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 Bractwo Piwne
 Skład Piwa
 Piszę poprawnie po polsku!Comment
- 

Witam!
 Życzę owocnego studiowania forum, aktywnego włączania się w dyskusje oraz pomnożenia swoich zbiorów Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

No to Adamów ci u nas dostatek
 podpisano
 Adam Browar Hajduki. Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics

Collapse

- 

Chyba młody browarek z Bad Staffelstein - piwnym zagłębiu Górnej Frankonii. Zmieścił się kolejny, który łączy warzenie klasyki i ejli. Chyba młody browarek z Bad Staffelstein - piwnym zagłębiu Górnej Frankonii. Zmieścił się kolejny, który łączy warzenie klasyki i ejli.

https://www.hopfenrebell.de/

5,3% alk.
 28 IBU

Aromat - słodowy, podsuszone ziarno
 Piana - wysoka, dość trwała...- 
							Channel: Niemcy
 2025-06-21, 00:46
- 

- 

Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....- 
							Channel: Kujawsko-Pomorskie

- 

- 

Piwo gotowe do oceny Piwo gotowe do oceny  - 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

- 

Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym... Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...- 
							Channel: Islandia
 2024-09-26, 19:20
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment