Adamie, Ty Boży kmieciu,
Etykiet masz cały wór,
Spakuj dublety i "śmieci",
I przyślij mnie [ja się nimi zaopiekuję z pietyzmem, a Tobie, nie bój się, wdzięczny będę do końca żywota swego, czyli jak to mówią z ruska - do wsiech pór].
Witam i pozdrawiam
Ostatnia zmiana dokonana przez Pudlarz; 2003-11-07, 12:09.
Wiem że to dział powitań lecz niestety z przykrością musze się z Wami pożegnać na jekieś 6 miesięcy.Jadę popracować w Wielkiej Brytani,a przy okazji na pewno powiększe kolekcje o jakieś birofiliaJutro rano startuje.Trzymajcie sie zdrowo WASZE ZDROWIE
I ja witam w naszym gronie pana Adama
Życzę powodzenia w pracy w Wlk. Brytanii i mam nadzieję, że wrócisz z tamtąd z górą pieniędzy i będziesz mógł zainwestować w jakiś minibrowar - najlepiej w Warszawie.
Witam po roku nieobecnosci zegnajac sie z Wami pisalem ze w W.Brytani spedze jakies 6 miesiecy okazalo sie jednak ze zostane tu na zawsze. Mam juz ze soba zone i syna. Wynajolem dom kupilem niezle auto ciezkom pracom ale warto dokucza brak polskiego piwa no i oczewiscie stalego dostepu do Waszej -Naszej strony lecz jest nadzieja ze za miesiac ruszy w moim domu na moim kompie internecik.Kolekcje powiekszam.Serdecznie pozdrawiam Wszystkich znajomych oraz nowych Browarniczan.Z wyrazami szacunku ADAM
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Comment