BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam i ja kolejną przedstawiecielkę płci pięknej. Dużo Was do nas ostatnio dołącza. Chyba to nie jest jakaś zorganizowana akcja mająca na celu sfeminizowanie browaru? Taka mała seksmisja?
Dziękuję za tak miłe przywitanie
Postaram się o częste zamieszczanie postów na forum,natomiast co do spotkań w tak miłym gronie przy piwie to bedę się starała ,a nie zawsze starania przedkładają na spotkania.
Jednego jestem pewna -
forum wybrałam najlepsze jakie mogłoby być .
Na bycie oryginałem nawet nie będę się siliła,wystarczy tych obecnych ,nowych nie trzeba.
Wasze zdrówko
Witam.
Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
Na skraju miasteczka w środku kompleksu rekreacyjnego od niedawna działa firmowa restauracja browaru Helf. W sezonie zapewne są tam tłumy, ale we wrześniowe popołudnie było cicho i spokojnie. Paru chłopaków biegało po boisku, ktoś na korcie grał w tenisa, ale główna atrakcja, czyli basen...
Žďár nad Sázavou może poszczycić się wpisanym w 1994 roku na listę UNESCO Sanktuarium pielgrzymkowym św. Jana Nepomucena położonym na Zielonej Górze.
W sumie nie jest to jakiś super obiekt do zwiedzania, ale zawsze coś. Niestety obecnie trwają tam prace remontowe i większość...
Są takie miasta, mimo że nie specjalnie urodziwe, do których z przyjemnością się wraca.
Panuje tam zazwyczaj jakaś pozytywna aura, która dobrze wpływa na samopoczucie, a inne aspekty schodzą na plan dalszy.
Colin Stronge, piwowar z Buxton, do wypuszczenia tych piw przygotowywał się dłuższy okres czasu. No i udało się - trochę na przekór nowym trendom, a trochę dla oddania hołdu wielkim tradycjom piwowarskim - Buxton może się chwalić, że jest pierwszym...
Comment