Witam domowych Browarników i nie tylko!
Brak satysfakcji ze spożywania większości piw dostępnych na polskim rynku oraz kolejna wizyta w cudowym miejscu, jakim jest browar Spiż we Wrocławiu, skłoniły mnie do wzięcia spraw we własne ręce (tylko bez głupich skojarzeń ). Korzystając z wolnej chewili podczas sierpniowego urlopu, zamówiłem zestaw z Browamatora no i zaczęło się. Po początkowych błędach (użycie cukru) kolejne warki z gotowców i samodzielnie chmielone z urzyciem słodu - to jest to!!! Uwielbiam piwa do 5% alc. Kolejną warkę nr 6 planuję warzyć ze słodu z urzyciem chmielu zebranego własnoręcznie u koleżanki (na imprezie alkoholowej, rósł sobie pod balkonem, to go oberwałem). Jak coś z tego wyjdzie, to dam znać.
). Korzystając z wolnej chewili podczas sierpniowego urlopu, zamówiłem zestaw z Browamatora no i zaczęło się. Po początkowych błędach (użycie cukru) kolejne warki z gotowców i samodzielnie chmielone z urzyciem słodu - to jest to!!! Uwielbiam piwa do 5% alc. Kolejną warkę nr 6 planuję warzyć ze słodu z urzyciem chmielu zebranego własnoręcznie u koleżanki (na imprezie alkoholowej, rósł sobie pod balkonem, to go oberwałem). Jak coś z tego wyjdzie, to dam znać.
Pozdrawiam
Marcin
 
							
						
					Brak satysfakcji ze spożywania większości piw dostępnych na polskim rynku oraz kolejna wizyta w cudowym miejscu, jakim jest browar Spiż we Wrocławiu, skłoniły mnie do wzięcia spraw we własne ręce (tylko bez głupich skojarzeń
 ). Korzystając z wolnej chewili podczas sierpniowego urlopu, zamówiłem zestaw z Browamatora no i zaczęło się. Po początkowych błędach (użycie cukru) kolejne warki z gotowców i samodzielnie chmielone z urzyciem słodu - to jest to!!! Uwielbiam piwa do 5% alc. Kolejną warkę nr 6 planuję warzyć ze słodu z urzyciem chmielu zebranego własnoręcznie u koleżanki (na imprezie alkoholowej, rósł sobie pod balkonem, to go oberwałem). Jak coś z tego wyjdzie, to dam znać.
). Korzystając z wolnej chewili podczas sierpniowego urlopu, zamówiłem zestaw z Browamatora no i zaczęło się. Po początkowych błędach (użycie cukru) kolejne warki z gotowców i samodzielnie chmielone z urzyciem słodu - to jest to!!! Uwielbiam piwa do 5% alc. Kolejną warkę nr 6 planuję warzyć ze słodu z urzyciem chmielu zebranego własnoręcznie u koleżanki (na imprezie alkoholowej, rósł sobie pod balkonem, to go oberwałem). Jak coś z tego wyjdzie, to dam znać.Pozdrawiam
Marcin
 
							
						 
		
	 Browarnik amator Wita
									
									
									Browarnik amator Wita
								 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment