Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

WITAM !!!!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
    Pozdrawiam
    2025-01-07, 10:23
  • darekd
    De Struise, Clash Of The Titans Reserva
    darekd
    Hybryda - Quadrupel/Barley wine, leżakowany w beczkach z dębu francuskiego po szwajcarskim winie Petite Arvine.

https://struise.com/bottles/page/2/

Ciekawostką jest, że takie samo piwo została uwarzone i leżakowane w takich samych beczkach również w Szwajcarii - kooperacja...
    2022-02-02, 00:18
  • heckler
    Śleszowice, Śleszowice 279, Browar Such a Beer
    heckler
    Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
    Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...
    2020-05-15, 14:18
  • Archer
    Piwo "Tęgie"
    Archer
    W minioną sobotę uwarzyłem piwo "Tęgie" W około 17-20litrach brzeczki zabrakło skali Ballingometru, myślę, że było ok 25stopni. Rozcieńczyłem wodą i wyszło 18 stopni. Do uwarzenia użyłem 9 kg. słodu
    Ciekawe, co wyjdzie...Barwa jest bardzo mocno ciemno bursztynowa.
    2003-11-05, 13:35
  • heckler
    Vysoké Mýto, Husova 216, Měšťanský pivovar Kujebák
    heckler
    Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
    2018-07-05, 06:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...