Cześc wszystkim. Nazywam sie Anka tak naprawde i znacie mnie  z Remi Klubu. Heh nie umiem nalewać piwka. I strasznie lubie jak przychodzicie, bo przynajmniej cos sie dzieje. CHyba bedziecvie dzisiaj wiec do zobaczenia 

. Piąty z kolei post,a Ty nadal pomijasz ogonki przy literkach - chyba dzisiejsi biesiadnicy będa musieli Cię nieco zganić
 . Piąty z kolei post,a Ty nadal pomijasz ogonki przy literkach - chyba dzisiejsi biesiadnicy będa musieli Cię nieco zganić . I trzecia, niby mniej ważna sprawa: zamiast przedstawiać się po parę razy - lepiej chyba jest uzupełnić profil?
 . I trzecia, niby mniej ważna sprawa: zamiast przedstawiać się po parę razy - lepiej chyba jest uzupełnić profil?  . A tymczasem - co mi tam, witam Cię jeszcze raz! Twoje zdrowie!
 . A tymczasem - co mi tam, witam Cię jeszcze raz! Twoje zdrowie!  

Sprawa już kiedyś była poruszana gdy na wokandzie mieliśmy ciechanowskie koszulki zlotowe. pomyślałem że dobrze będzie tą sprawę ruszyć jeszcze przed...
 Sprawa już kiedyś była poruszana gdy na wokandzie mieliśmy ciechanowskie koszulki zlotowe. pomyślałem że dobrze będzie tą sprawę ruszyć jeszcze przed...

Comment