BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Browaru BrewDog nie trzeba chyba nikomu przedstawiać.
W północno-wschodniej Szkocji, w mieście Aberdeen znajduje się jeden z wielu w UK pubów firmowych mikrusa.
Pub BrewDog znajduje się w centrum miasteczka, pół kilometra od dworca kolejowego.
W niewielkim pubie...-
Channel: Wielka Brytania
2016-08-25, 22:49 -
-
Wpadła w moje ręce półlitrowa puszka piwa Lorraine blond z Matyniki. Ponieważ zbieram etykiety z wypitych piw, wymienie ją na jakieś piwo butelkowe, nowe w mojej kolecji. Propozycje proszę przedstawiać na pw.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2016-01-20, 20:05 -
-
Witam wszystkich niezwykle serdecznie,
Na wstępie chciałem przeprosić za małego "fopasa", polegającego na tym, że mój pierwszy post na forum nie był postem w dziale powitań. Po prostu dopierom dziś zajrzał do działy "przy piwie", wcześniej świadomości...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Chyba nikomu ich przedstawiać nie trzeba
bileciki po 75 zł
Dziś lub jutro idę zakupić wejściówki.
http://www.youtube.com/watch?v=tHKkE3Xle20...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Postanowiłem utworzyć jeden wątek, aby przedstawiać swoje warki (na razie tylko dwie
)
zestaw :
Słód pale ale 3,8 kg
Słód karmelowy jasny 0,2 kg
Chmiel Marynka, granulat, 35 g - tyle było w zestawie, użyłem ok. 25 g
Chmiel Lubelski,...-
Channel: Twoje warzenie
-
- Loading...
- Koniec listy.