Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Wielka Brytania, Szkocja, Aberdeen, Gallowgate 17, BrewDog
    pebejot
    Browaru BrewDog nie trzeba chyba nikomu przedstawiać.
    W północno-wschodniej Szkocji, w mieście Aberdeen znajduje się jeden z wielu w UK pubów firmowych mikrusa.

Pub BrewDog znajduje się w centrum miasteczka, pół kilometra od dworca kolejowego.
    W niewielkim pubie...
    2016-08-25, 22:49
  • MLT
    Lorraine blonde z Martyniki
    MLT
    Wpadła w moje ręce półlitrowa puszka piwa Lorraine blond z Matyniki. Ponieważ zbieram etykiety z wypitych piw, wymienie ją na jakieś piwo butelkowe, nowe w mojej kolecji. Propozycje proszę przedstawiać na pw.
    2016-01-20, 20:05
  • burar
    Burar początkujący wita forumowiczów
    burar
    Dopiero dzisiaj odkryłem dział powitań. Mieszkam w Grodzisku Mazowieckim, pracuję w Warszawie, obecnie jestem przed butelkowaniem mojej trzeciej warki (Prawdziwe Ciemne z Browamatora, przedtem Best Bitter z gotowca i skrzynka Fulla - leżakują już w garażu...)
    Będzie mi miło wymieniać...
    2003-09-24, 10:55
  • ART
    Koszulki porterowe 200x
    ART
    Niedługo wyląduje oficjalny temacik w odpowiednim miejscu ze szczegółami dot. nowej edycji koszulkowej - z porterem w roli głównej Sprawa już kiedyś była poruszana gdy na wokandzie mieliśmy ciechanowskie koszulki zlotowe. pomyślałem że dobrze będzie tą sprawę ruszyć jeszcze przed...
    2005-10-24, 20:08
  • ion
    KNBiOŚ - Koło Naukowe Biotechnologii i Ochrony Środowiska, UE Wrocław
    ion
    Witam wszystkich serdecznie,

W tym temacie pojawiać się będą (mam nadzieję - w miarę regularnie) dokonania naszego Koła Naukowego Biotechnologii i Ochrony Środowiska.

Nasze Koło działa przy Katedrze Biotechnologii Żywności na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu....
    2010-03-06, 00:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...