Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 28%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Wielka Brytania, Szkocja, Aberdeen, Gallowgate 17, BrewDog
    pebejot
    Browaru BrewDog nie trzeba chyba nikomu przedstawiać.
    W północno-wschodniej Szkocji, w mieście Aberdeen znajduje się jeden z wielu w UK pubów firmowych mikrusa.

Pub BrewDog znajduje się w centrum miasteczka, pół kilometra od dworca kolejowego.
    W niewielkim pubie...
    2016-08-25, 22:49
  • Konrad_
    Siedlecki Browar Domowy
    Konrad_
    Postanowiłem utworzyć jeden wątek, aby przedstawiać swoje warki (na razie tylko dwie )

zestaw :

Słód pale ale 3,8 kg
    Słód karmelowy jasny 0,2 kg
    Chmiel Marynka, granulat, 35 g - tyle było w zestawie, użyłem ok. 25 g
    Chmiel Lubelski,...
    2011-12-09, 09:58
  • Marusia
    2015.05.01-02 - Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - wykłady
    Marusia
    Już dziś można się zapisywać na wykłady specjalistyczne w ramach 12. Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich - jak co roku - dwa.
    Jeden poprowadzi Marcin Chmielarz, który już kilkukrotnie udowodnił, że naprawdę potrafi zgłębić temat i odpowiedzieć na każde drążące pytanie, zatem...
    2015-04-03, 07:59
  • pbp
    Powitanie Po Witanie
    pbp
    Witam wszystkich niezwykle serdecznie,

Na wstępie chciałem przeprosić za małego "fopasa", polegającego na tym, że mój pierwszy post na forum nie był postem w dziale powitań. Po prostu dopierom dziś zajrzał do działy "przy piwie", wcześniej świadomości...
    2005-07-07, 15:31
  • Wujcio_Shaggy
    ZPD BRODAREK, warka 38 (imbirowe ciemne)
    Wujcio_Shaggy
    Zdobycz wyniesiona pewnej jesiennej nocy z Darkowej piwnicy

Po przelaniu do szklanki, wyrosła na nim lekko beżowa piana całkiem odpowiedniej wysokości i gęstości. Składnik imbirowy wyraźnie atakuje nozdrza, a i w smaku zdecydowany - nie pozostawia wątpliwości, jak powinno...
    2005-11-24, 16:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...