BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....
Petrovice, to maluteńka wioska leząca nieopodal Czeskich Budziejowic. Właśnie tam w wyremontowanym gospodarstwie w marcu zeszłego roku, w nowopowstałym, małym, klimatycznym browarku uwarzono pierwsze warki pysznego piwka.
Witam,
Szukam etykiet konkursowych (najchętniej kompletów e-ta/kontra/krawatka) z polskich piw. To co mam i czego szukam można podejrzeć
na stronie: http://hdmarek.web-album.org/album/5...-piwne-szukane .
Zdaję sobie sprawę, że mogą zawierać błędy w zestawieniu...
Slovácký pivovar swoją działalność rozpoczął w 2016 roku i od tamtej pory działał jako browar kontraktowy. Po trzech latach tułaczki w roku 2019 w końcu dorobili się własnego sprzętu i obecnie działają już jako browar stacjonarny. Na stałe osiedli w małej wiosce Šardice. Pod wskazywany...
Przyszedł czas w którym chce się wiedzieć więcej, nie ma lepszego miejsca do poznania piwnych smaków, niż to. Po latach nieaktywności czas na aktywność.
Jeden przemiły młodzieniec powiedział mi kiedyś, że nie może mi być wszystko jedno jakie piwo piję i pracował nad tym żeby...