Serdecznie witam wszystkich którzy warzą, i tych którzy kiedyś zaczną warzyć. Jestem z Namysłowa, piwko robię dwa lata, forum browaru odkryłem rok temu, jest to moja ulubiona strona do oglądania i do podciągania się z wiedzy o piwowrstwie. Z wielu porad skorzystałem, a w przyszłości myślę że i moje porady komuś pomogą. RomKo

witam piwowarów

Collapse

X
- 

Witam Cię serdecznie!!! Tylko dlaczego aż rok zastanawiałeś się nad tym krokiem?

5560 kapsli z wypitych piw Tylko dlaczego aż rok zastanawiałeś się nad tym krokiem?

5560 kapsli z wypitych piw
 874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
 "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
 https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
 Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
 https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
- 

- 

Witam konkurenta niezłego browaru namysłowskiego Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

Witam. Zyczę samych udanych warek. Twoje Zdrowie Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim. Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
 Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
Related Topics

Collapse

- 

Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....- 
							Channel: Twoje warzenie

- 

- 

Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych 23-25.05.2025 Ogłoszenie wyników ???????? Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych 23-25.05.2025 Ogłoszenie wyników ????????
 1. Niskoalkoholowe Black IPA (do 2,0% alk.)
 2. Table Saison
 3. Desitka (Světlé Výčepní)
 4. Polish Wheat
 5. Dunkelweizen
 6. Nowofalowy Pils
 7. Altbier
 8. Session New England...2024-12-09, 16:26
- 

To już IV edycja tego wydarzenia. Kilkudziesięciu piwowarów z całej Polski zaprezentuje swój piwowarski kunszt, serwując gościom różnorakie style – od klasyki, przez style nowofalowe, aż po eksperymentalne warki z niezwykłymi dodatkami. Przekonaj się, że piwna rewolucja rozpoczęła się...2024-10-29, 18:07 To już IV edycja tego wydarzenia. Kilkudziesięciu piwowarów z całej Polski zaprezentuje swój piwowarski kunszt, serwując gościom różnorakie style – od klasyki, przez style nowofalowe, aż po eksperymentalne warki z niezwykłymi dodatkami. Przekonaj się, że piwna rewolucja rozpoczęła się...2024-10-29, 18:07
- 

Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...- 
							Channel: Słup ogłoszeniowy

- 

- 

Historia tego mikrusa jest pokręcona jak obecne dzieje Ukrainy. Browar rzemieślniczy Dva Kuma powstał w Severodoniecku w 2011 i tam działał kilka lat.
 Kiedy w 2014 zaczęła się zawierucha wojenna, właściciel postanowił przenieść technologie do Kijowa. Wraz z nią przyjechało dwóch...3 Photos- 
							Channel: Ukraina

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Warz dalej rośnijmy w siłę
 Warz dalej rośnijmy w siłę  

Comment