Stronke "upolowałem" niedawno, dopiero sie oswajam. Raz już próbowałem sie przedstawic-coś nie wyszło.Więc prubóje drugi raz. A piwo to właśnie mój jedyny i ulubiony napój rozweselająco-odurzający
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.) http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
zastanawiam się nad stworzeniem platformy do społecznościowego finansowania piwa domowych piwowarów, takich którzy np brali udział w jakimś konkursie dostali wyróżnienie lub zajęli jakieś miejsce niekoniecznie pierwsze
Pierwsze miejsce do jakiego zawitałem w Dublinie w celu konsumpcji jednego, no może czterech (później w wyniku zbiegu okoliczności, związałem się z tym miejscem bliżej, ale o tym kiedy indziej). Poza Guinessem (miejsce ulokowane Praktycznie międy browarem Guinessa oraz Old Jameson Distillery)...
mam zamiar zalozyc stronke internetowa przeciwnikow browaru haineken. jak tak dalej pojdzie to oni nam zamkna wszystkie browary i bedziemy zmuszeni do picia tylko jednej marki piwa. jesli ktos ma jakis ciekawy pomysl co do zawartosci stronki to czekam na propozycje. moj adres : beermaniak@o2.plmam zamiar...
Comment