Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Jeszcze raz pozdrawiam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 35%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• cosnek
    Likwidacja kolekcji kufli, szklanek i pokali do piwa
    cosnek
    Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
    Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
    http://kufle.5v.pl/
    do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
    Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...
    2020-07-31, 09:27
  • kedziorish
    Moja kolekcja kapsli
    kedziorish
    Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia

https://m.facebook.com/Kolekcja-kaps...ollection-1788...
    2017-03-11, 21:41
  • Mike8
    Mike-Katowice
    Mike8
    Witajcie Piwosze

Wskoczyłem na waszą stronkę, ponieważ zmieniam lojalkę. Przechodzę z pewnego produktu tzw. koncernowego na cosik lepszego.
    Zdążyłem już sobie poprzeglądać waszą stronkę - poczytać różne artykuły i recenzje.
    Na razie jestem w trakcie...
    2011-08-26, 18:29
  • seciak
    Antyheineken!
    seciak
    mam zamiar zalozyc stronke internetowa przeciwnikow browaru haineken. jak tak dalej pojdzie to oni nam zamkna wszystkie browary i bedziemy zmuszeni do picia tylko jednej marki piwa. jesli ktos ma jakis ciekawy pomysl co do zawartosci stronki to czekam na propozycje. moj adres : beermaniak@o2.plmam zamiar...
    2003-03-30, 15:44
  • Pancernik
    Stralsunder, Traditionsbock
    Pancernik
    To ostatnie z piw linii "sztralzunckiej" , które degustowałem.
    O Radlerze nie wspomnę, a Fruehlingsbocka (te same parametry, co Traditionsbock, ale ponoć to inne piwo, tak "na oko" to TB jest ciemną kozą, a FB - blondynką ) nie upolowałem . Parametry: 16,3%/6,5%....
    2010-04-30, 08:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...