BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam!
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Ze strony organizatora:
Serdecznie zapraszamy na pierwszą wycieczkę z nowego cyklu „Piwnym Szlakiem”. Bawaria to kraina tysiąca browarów, my podczas czterodniowej wycieczki odwiedzimy „zaledwie” 14 spośród nich, ale to wystarczy, by poczuć klimat bawarskiej biesiady i spróbować...2019-09-10, 20:11 -
Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...-
Channel: Browary polskie
-
-
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
Pozdrawiam!
Kolczyk96.-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Wczoraj Tomek Kopyra przypomniał jak 10 lat temu publikował film "Jestem piwowarem domowym", a z tej okazji rzuciłem okiem do swoich notatek i znalazłem wpis, że 6 lutego 2001 r. Artur założył portal i forum Browar.pl, który od 2003 przemianowany został na Browar.biz. Zapewne Art...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.