Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Konrad2991
    Witam serdecznie
    Konrad2991
    Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
    2020-03-25, 14:20
  • Wujek
    Wycieczka: "Piwnym szlakiem - Frankonia"
    Wujek
    Ze strony organizatora:

Serdecznie zapraszamy na pierwszą wycieczkę z nowego cyklu „Piwnym Szlakiem”. Bawaria to kraina tysiąca browarów, my podczas czterodniowej wycieczki odwiedzimy „zaledwie” 14 spośród nich, ale to wystarczy, by poczuć klimat bawarskiej biesiady i spróbować...
    2019-09-10, 20:11
  • heckler
    Śleszowice, Śleszowice 279, Browar Such a Beer
    heckler
    Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
    Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...
    2020-05-15, 14:18
  • kolczyk96
    Powitanie.
    kolczyk96
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
    Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
    i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
    Pozdrawiam!
    Kolczyk96.
    2020-03-22, 18:41
  • skitof
    Rocznica Browar.biz?
    skitof
    Wczoraj Tomek Kopyra przypomniał jak 10 lat temu publikował film "Jestem piwowarem domowym", a z tej okazji rzuciłem okiem do swoich notatek i znalazłem wpis, że 6 lutego 2001 r. Artur założył portal i forum Browar.pl, który od 2003 przemianowany został na Browar.biz. Zapewne Art...
    2020-02-06, 11:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...