BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
witam.
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Przedpiszcy nie podali parametrów ani zdjęć, więc domniemuję że to nie ten sam osobnik co
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...5cy-jele%C5%84
Siłuję się z pamięcią i podaję 25 BLG jako punkt zaczepienia.
Jak na taki poziom...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na wstępie pozwolę sobie na zacytowanie ze strony browaru krótkiego rysu historycznego tego miejsca:
,,Początki tego wyjątkowego miejsca sięgają lat 60 tych. Właśnie tam odbyła się uroczysta kolacja komitetu budowy Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku, by następnie przez...-
Channel: Śląskie
-
-
Trnava u Zlína leży w Górach Hostynskich będących przedgórzem Beskidów, niewysokich bo najwyższy szczyt Hostýn ma 735 m n.p.m, jednak bardzo pięknych i malowniczych.
Dlatego my zrobiliśmy sobie górski spacer ale można dojechać tu autobusami (20 km) od linii kolejowej Otrokovice...-
Channel: Czechy
-
-
Na giełdzie w Krakowie rozpocząłem tegoroczny sezon wymian podstawkowych i chciałbym z Waszą pomocą skutecznie go kontynuować!

Oto poszukiwane przeze mnie podstawki z serii Sierpca kobieta/mężczyzna.
Powody, dla których piwo jest lepsze od kobiety, wszystkie bez (R):...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
miło wspominam lokal "FRANCISZEK" kurka nie pamiętam nazwy ulicy, ale tubylcy myślę uzupełnią tę informację
często wpadałem tam na Żywca Portera i tradycyjne rżnięte. (ostatnie dwie wizyty były pechowe, bo właśnie osobnik przedemną opróźnił beczkę
)...
-
Channel: Wielkopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.