BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
witam :)
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Szanowne forumowiczki i forumowicze... pytając o Kraków jestem bardzie ciekaw o knajpy i miejsca z najwieksza roznorodnoscia podstawek pod piwo do zebrania - Wiem, że dużo fajnego można wypić i znaleźć w Multi Qulti, Omercie - w pozostałych multitapach bywa różnie - jestem ciekaw waszych...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Witam serdecznie głównie forumowiczów z Gdańska i okolic. Będziemy w tym pięknym mieście od 14.09 do 16.09. To na pewno. Jeśłi starczy kasy, może przedłużymy pobyt do 17.09. Ja jadę w delegację, Ewa pozwiedzać. Na pewno będziemy dysponowali wolnym wieczorem 14.09. Jeśłi byliby chętni...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Witam wszystkich zainteresowanych.
Będziemy z Ewą w Gdańsku od 16 do 18 listopada (delegacja). 18 przerzucamy sie do Gdyni-Orłowo i 19, przez Bydgoszcz i Toruń, wracamy do Wrocławia. Jeśli nie wydarzy się nic nieprzewidzianego, to wieczory będziemy mieli wolne i bardzo chętnie spotkamy...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Cześć.
Zdecydowałam się spróbować zrobić piwo własnymi siłami. Z różnych względów wybór padł na brewkit Buldog APA.
Początek nie sprawiał problemów, wszystko udało się zrobić w piątek (5-02)wieczorem.
Pierwszy problem to przeciekający kurek od kranu musiałem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Zbierałam się do zrobienia nalewki dwa lata. Alkohol został zakupiony zaraz po ślubie, tylko wciąż nie potrafiłam się zdecydować, jaką nalewkę zrobić. No i w końcu jakoś pod koniec września zdecydowałam się na gruszkówkę. Przy czym ostatecznie powstała gruszkówka z pieprzem i gruszkówka...
-
Channel: Kulinaria
-
- Loading...
- Koniec listy.