Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

siemanko

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Rafaell
    Siemanko
    Rafaell
    Siema Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....
    2023-06-19, 08:53
  • s4lc
    Siemanko!!
    s4lc
    siema super forum, trafiłem na nie całkiem przypadkiem szukając informacji o Browarze w Kościerzynie (moim rodzinnym mieście)

moje ulubione piwko to Augustiner z Monachium
    2017-06-25, 14:28
  • gandimore
    Siemanko :)
    gandimore
    Siemanko

Kamil - Koszalin

Czytam sobie forum od jakiegoś czasu i zapragnąłem ujrzeć zdjęcia tak sprytnie chowane przed niezalogowanymi użytkownikami

Od dłuższego czasu zbieram się, aby rozpocząć przygodę z samodzielnym warzeniem piwa. Jak...
    2014-08-25, 21:26
  • wuy
    Siemanko piwosze
    wuy
    Nie popadajac w rutyne chcialbym wszystkich pozdrowic i wypic ich zdrowie! Wpadnijcie do slonecznej Gdyni na piwko albo osiem
    2003-08-02, 12:39
  • Kluska28
    Siemanko !
    Kluska28
    Witam wszystkich,

Nadszedł czas aby dołączyć do Was. Z zamiarem tworzenia własnego piwa zwlekałem zbyt długo ale w końcu się zebrałem i zakupiłem zestaw startowy. Popełniłem na razie 3 warki z brewkitów :

1. Coopers Pilsner + glukoza i ekstrakt suchy - wyszła...
    2013-12-27, 11:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...