BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
WITAM !! WSZYSTKICH PIWOWARÓW
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam, niedawno nawazylem piwka z brewkit'a ale cos niestety mnie niepokoi, bo nie widze babelkow w rurce, przy burzliwej fermentacji! nie wiem dlaczego... ? Choc widze jakies slady piany (na sciankach fermentora)... to jednak niepokoi mnie brak tych babelkow, moze musze jeszcze poczekac ??
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witajcie, z tej strony Sebastian z Górnego Śląska, a konkretnie z Chorzowa.
Piwem zainteresowałem się kilka miesięcy temu, póki co tylko próbuję różnych piw, ale kto wie, może w przyszłości i warzenie domowe mnie wciągnie
Wasze zdrowie
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam! Ostatnio wpadłem na genialny pomysł ze mógłbym sobie naważyć piwa jakby to nie brzmiało
Jestem kompletnym amatorem i jak do tej pory nie miałem zielonego pojęcia co i jak. Po lekturze forum znalazłem kilka odpowiedzi ale mam tez sporo wątpliwości. Mam w związku z tym kilka pytań....
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam.
Jestem zdeklarowanym amatorem piw wszelakich. Do tej pory konsument ze złotą kartą lojalnościową wszystkich okolicznych sklepów z piwem, zarówno w pobliżu zamieszkania jak i na wyjazdach
Po wielu latach picia tego co stworzył ktoś inny, postanowiłem "wypić piwo,...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam,
ostatnio zainteresowal mnie temat piwowarstwa domowego i postanowilem sam sprobowac sobie nawazyc zlocistego trunku. Mam do Was takie o to pytanie: Czy ten: http://www.browamator.pl/opis.php?gr...=1352100&shr=0 zestawik pozwoli mi warzyc sobie w domu godne polecenia...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.