Przedstawiam się.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9278

Widzę, że w czasie, gdy ja sobie popijałem słowackie, austriackie i czeskie piwka pojawił się na forum gość poza posturą podobny do mnie. Wiek podobny, podobne doświadczenie w warzeniu piwa, lubi kobitki, ma poczucie humoru i do tego tyż z warszawy . Witaj Bracie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2005-08-09, 22:37.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Tym_1Ek
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.08
      • 15

Witaj A...

To zupełnie przeczy rachunkowi prawdopodobieństwa.... Sześciu takich jak nas dwóch w jednym mieście zatem, to ważki powód dla reszty na sprawdzenie o której odjeżdżają wg nowego rozkładu jazdy, pociągi do Yumy Pozdrawiam na ewentualnym spotkaniu w Ciechanowie Tym_1Ek

Comment

• Tym_1Ek
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.08
        • 15

Witam, dzięki za przyjęcie. Niech Bogowie mają pieczę nad tą działalnością, powiadom proszę o faktach dotyczących tegoż minibrowaru Tym_1Ek

Comment

Related Topics

Collapse

• Ura3
          przedstawiam się
          Ura3
          Przedstawiam się jako degustator i miłośnik trunku
          2013-07-12, 16:39
        • Anahan89
          Pierwsze warzenie-czy mój plan jest dobry?
          Anahan89
          Hej, przedstawiam moj plan pierwszego warzenia ktore jak wszystko sie uda bedzie jutro. Ma to byc IPA 14' blg, 20 litrow.
          Słody-
          Pale ale 4.2kg
          Pszeniczny 0.4kg
          Karmelowy 0.25 kg

Chmiele- ok 200g iunga, puławski, oktawia, cascade, chinook (czesc idzie na zimna)....
          2017-12-26, 21:38
        • Barnaba
          Przedstawiam się!
          Barnaba
          Jak każdego to spotka, jestem juz emerytem i czasy popijania piwka (jak się tylko zdarzyła okazja) już minęły. Teraz dopiero mogę powiedzieć, że jestem koneserem piwa. Jeżeli stać mnie od czasu do czasu chlapnąć jednego browarka, to do tego ceremoniału podchodzę z pełnym szacunkiem i...
          2005-11-12, 19:23
        • mackey
          Się przedstawiam :)
          mackey
          Witam wszystkich

Jestem zupełnie początkującym browarnikiem-amatorem.
          Od 30 lat, czyli całe życie mieszkam w Gdańsku. Od pewnego czasu z kochaną żonką.

Do czasu likwidacji browaru w Gdańsku, byłem jego fanem(Hevelius, Artus, Regatowe).
          Teraz najczęściej...
          2006-10-07, 12:16
        • de_lucas
          Więc sie przedstawiam!
          de_lucas
          Witam wszystkich!
          Jestem Łukasz i pochodzę z Zagłębia Dąbrowskiego z Sosnowca, jednak obecnie rozpocząłem studia na AR w Krakowie na wydziale leśnym(tak tak będe gajowym przy wielkiej odrobinie szczęścia)! Kiedy sie nie ucze( a na naukę mógłbym poświęcić zdecydowanie więcej...
          2005-11-26, 15:16
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...