CZY browar to najlepszy trunek na swiecie?
Browar ? Czy Wudka? Czym wolicie sie zmasakrowac ? :)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioCZY browar to najlepszy trunek na swiecie?Comment
-
Nie mogę się powstrzymac żeby nie zapytać - co to jest wudka?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Czy jesteś pewien, że takie sformuowanie tematu zachęca do wglądu w niego ?? Niespecjalnie to na poziomie. A co do pytania zawartego w Twoim poście, to odpowiedź na nie dla ludzi z tego forum jest tak oczywista, że nie ma po co go zadawać. Tak czy inaczej witam kolejnego LajboCKaComment
-
Kurcze strony mi się za wolno ładują i mnie ubiegliście chłopaki.
A co do tego czym wolimy się zmasakrowć, to zależy co przez to rozumiesz, bo jeżeli leżenie pod płotem po przepiciu to niczymŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
A tak poza tym, to witam kolegę i mogę z czystym sumieniem napisać, że piwo to najlepszy napój orzeźwiający na świecieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Sprawa jest jasna i wydaje mi sie prosta ... Oczywiscie jestem świerzy i nowy i moze temat nie jest specjalnie nakłaniający do filozoficznych dysput , moim zdaniem jest smieszny i o to w zyciu chodzi.
Oczywiscie przez słowo maskara nie rozumiem lezenie po płotem , tylko powrót spokojny do domu na autoPILOCIEComment
-
Jeśli to powitanie to witam na forum. A co do pytania to raczej nie lubię się w ogóle "masakrować". A to co wolę pić zależy od okoliczności
Ps. Wystarczyło napisać wódka i wszystko by było jasneLast edited by peter007; 2005-08-28, 20:36.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioOczywiscie jestem świerzy i nowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioCzym jest wudka? Drogi kolego nie wiem ile masz wiosen ale mysle ze powiniennes zadac to pytanie swoim rodzicom.... PZDRŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Kurka, ale się temat rozwija, za szybko jak na moje łączaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioCzym jest wudka? Drogi kolego nie wiem ile masz wiosen ale mysle ze powiniennes zadac to pytanie swoim rodzicom.... PZDR
A poza tym witaj na forum.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment