BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Szczerze pisząc nie wiem, czy ten browar w Ratyzbonie (Regensburg) jeszcze działa, w necie trudno coś wydobyć. Z tego co wiem obecnie są związani obecnie z Paulanerem.
W portfolio kiedyś mieli więcej piw (w tym roggena). Teraz tylko pils, pszenicza oraz ten helles:
ht...-
Channel: Niemcy
-
-
Browar restauracyjny położony rzut beretem za Ostrowią Mazowiecką (dojazd przez miasto, trzeba jechać ul. Armii Krajowej, która przechodzi w ulicę Zambrowską, z S8 bezpośrednio nie ma zjazdu).
Hotel + browar, miejsce skupione gównie na imprezach rodzinnych, eventach etc.
Browar...-
Channel: Mazowieckie
-
-
W maju tego roku będąc w galerii Auchan w Mikołowie zauważyłem sklep "wina portugalskie". Kupiłem tam kilka piw??? myślałem, że jest to przypadek (piwo w sklepie zwinem). Natomiast wczoraj będąc w Auchan w Katowicach, z cikawości podszedłem do sklepu z portugalskimi winami, i...
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
alk 5,5%
Piwo uwarzone w kooperacji browaru Sesma i kontraktowca Falken Brewing
kolor - pomarańczowy
piana - ecru, drobna, zwarta, dość długo się trzyma
zapach - gównie cytrusowy
smak - dość pełne i treściwe co jak na gose bez względu na...-
Channel: Hiszpania
2017-04-13, 20:23 -
-
Ciekawa promocja Noteckiego.
Ze strony browaru. Oryginał: http://www.browar-czarnkow.pl/foto18.html
Niezły pomysł na reklamę. Najbardziej podoba mi się fragment: Nie spełniają one definicji piwa, gdyż są produkowane gównie z kukurydzy a ich bąbelki pochodzą z Wytwórni Gazów...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.