Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Uszanowanie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• hubik77
    Uszanowanie! I cycki!
    hubik77
    Witajcie,
    od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry

Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
    2020-07-31, 22:38
  • Obywatel1978
    Kamionka, [Czarnków] Noteckie Jasne
    Obywatel1978
    Oto mój wczorajszy wieczór piwny Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
    2024-07-06, 17:11
  • dzwie
    Uszanowanie!
    dzwie
    Witam Panie koneserki i Panów koneserów.

Mieszkam we Wrocławiu, z zawodu jestem biologiem, piwa nie produkuję - smakuję. Najchętniej smakuję Indian Pale Ale z browaru Kocour (innymi mocno aromatycznymi nie gardzę). Piwnych parafernaliów nie kolekcjonuję. Bardziej obserwuję...
    2009-08-21, 14:10
  • wojciex
    Moje uszanowanie!
    wojciex
    Witam! Konto założone już sporo ponad rok temu a tu taka wpadka kulturalno-obyczajowa

Kolekcjonuję flaszki z przedwojennych browarów dawnego woj. wałbrzyskiego. Moja kolekcja jest, jak na razie, skromna - około 80 sztuk ale powolutku bede dobijał do setki, bynajmniej na tym...
    2007-09-30, 21:33
  • bklauzinski
    Uszanowanie!
    bklauzinski
    Cześć, dzień dobry wszystkim kolegom i koleżankom.
    Bartek jestem, z Wrocławia. W temacie piwa zacząłem kręcić się w 2011, na drugim wrocławskim FDP. Na razie nie warzę bo nie mam gdzie (wynajmuję mieszkania) ale od przyszłego roku, już na swoim własnym planuję zacząć działać....
    2014-06-17, 16:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...