BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
W dniu tak wspaniałym jak ćwierćwiecze, od wszystkich forumowiczów w prezencie urodzinowym - specjalny temat.
A teraz po kolei, 6 325 użytkowników forum browaru składa jubilatowi życzenia... Prosze o wpisy
Minister edukacji niespodziewanie postanowił sobie aby mnie wynagrodzić za niesłychanie nadzwyczaj pozytywne wyniki w nauce w jakimś odległym czasowo semestrze więc przyjeżdżam do Częstochowy we wtorek załatwić kilka spraw.
Proponuję spontaniczne spotkanie sekcji Cz-wa w...
Jestem śliczny i pozłacany -
Od środka w szczególności
Bo się tam piwem wysmarowałem
I błyszczą moje trybiki.
Płynie po nich muzyka
Strumieniem jęczmiennej brzeczki.
Trąby chmielowe grają
Gorzki hymn zmartwychwstania.
piszę w dziale sprzęt ale jeśli to złe miejsce to proszę admina o przeniesienie tematu.
Swego czasu, jak jeszcze lubiłem wyjść do baru na piwo (starość robi swoje...) to spotykałem się z oblodzonymi kolumnami do kranów. Wczoraj mi się to przypomniało...