Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• daro96610
    Czołem piwosze
    daro96610
    No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
    2018-09-12, 14:31
  • bastion
    Mołdawia, Cahul, Str. Pacii 20, Cahulpan.
    bastion
    Miasto Cahul, tak ni z gruchy ni z pietruchy urosło do rangi piwnego potentata w Mołdawii nr.2 oczywiście po Kiszyniowie.
    No bo trzy browary, i to każdy jakby z innego rodzaju.
    Przemysłowy, rzemieślniczy i brewpub (jeden z dwóch w całej Mołdawii)

Dosłownie za...
    2018-02-17, 22:28
  • Cooper
    Belfast z Jabłonowa - irlandzkie korzenie. Jest pytanie
    Cooper
    Na jednym ze starszych kartonów jabłonowskiego Belfasta jest historyjka o genezie i inspiracji dla stworzenia tego piwa w jabłonowskim browarze. Mam nadzieje że załączone foto jest czytelne i nie będę musiał tego przepisywać.
    Generalnie właściciele podstołecznego browaru podobno...
    2017-02-03, 13:16
  • ansik65
    ansik65 wita wszystkich forumowiczów
    ansik65
    Witajcie,
    Mam na imię Andrzej. Mój wiek zawarty jest w nicku. Dopiero na emeryturze zacząłem
    interesować się własnym wyrobem piwa. Obecnie #1 na burzliwej z brekwita Finlandia Premium Lager. Pozwolę sobie czerpać z tej "skarbnicy wiedzy" piwowarskiej i ew.
    czasem...
    2017-01-16, 19:35
  • jacpuk
    Cześć wszystkim
    jacpuk
    Na imię mam Jacek, piwowarstwem zainteresowałem się ok 1.5 roku temu, za sobą mam już kilka warek choć ciągle nie wszystko wychodzi idealnie. Zatem uczę się i zbieram doświadczenie.

Pozdrowienia
    2016-08-10, 09:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...