Właśnie stawiam swoje pierwsze kroki na tej-jakze interesujacej i przychylnej zainteresowaniom studentki stronie:>Mam nadzieje,ze bede miala okazje podzielic sie swoimi "piwnymi historiami"
Witajcie Drodzy Amatorzy Boskiego Trunku:>
Collapse
X
-
-
I ja witam kolejną kobietę na forum!!! Twoje2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
Related Topics
Collapse
-
Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Drodzy Piwowarzy!
11 - 27 lipca - nieczynne - urlop!
Zamówienia wysyłamy do 10. lipca - czwartek - włącznie,
potem - począwszy od poniedziałku, 28. lipca...
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2025-06-30, 19:39 -
-
Witam serdecznie,
małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.
W obu...-
2018-12-14, 17:04 -
-
Cześć,
Chciałem gorąco powitać wszystkich piwowarów na forum.
Swoją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem na początku 2018 roku i powoli zdobywam wiedzę i staram się robić co raz to lepsze warki-
2018-11-30, 14:16 -
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment