Witam wszystkich  Właśnie uczę sie fermentów tj. technologii piwowarstwa i winiarswa (fajne przedmioty a do tego całkiem nieźle wchodzą do głowy oczywiściwe wszystko wcześniej zastosowane w praktyce
  Właśnie uczę sie fermentów tj. technologii piwowarstwa i winiarswa (fajne przedmioty a do tego całkiem nieźle wchodzą do głowy oczywiściwe wszystko wcześniej zastosowane w praktyce  ostatnio tzn. wczoraj w BrowArmii
  ostatnio tzn. wczoraj w BrowArmii  ) i jakoś nie mogłam się powstrzymać, żeby przy okazji nie wejść na tę stronkę i czegoś nie napisać
 ) i jakoś nie mogłam się powstrzymać, żeby przy okazji nie wejść na tę stronkę i czegoś nie napisać No to by było na razie na tyle, wracam do fermentów. Pozdrowinia dla wszyskich
  No to by było na razie na tyle, wracam do fermentów. Pozdrowinia dla wszyskich 

Właśnie uczę sie fermentów tj. technologii piwowarstwa i winiarswa (fajne przedmioty a do tego całkiem nieźle wchodzą do głowy oczywiściwe wszystko wcześniej zastosowane w praktyce
  Właśnie uczę sie fermentów tj. technologii piwowarstwa i winiarswa (fajne przedmioty a do tego całkiem nieźle wchodzą do głowy oczywiściwe wszystko wcześniej zastosowane w praktyce  ostatnio tzn. wczoraj w BrowArmii
  ostatnio tzn. wczoraj w BrowArmii  ) i jakoś nie mogłam się powstrzymać, żeby przy okazji nie wejść na tę stronkę i czegoś nie napisać
 ) i jakoś nie mogłam się powstrzymać, żeby przy okazji nie wejść na tę stronkę i czegoś nie napisać No to by było na razie na tyle, wracam do fermentów. Pozdrowinia dla wszyskich
  No to by było na razie na tyle, wracam do fermentów. Pozdrowinia dla wszyskich 

Witam Wszystkim

Witam Wszystkim

,witaj na forum
 ,witaj na forum 

Comment