Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

WITAĆ

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Rostock, Tiergartenallee 6, Forsthausbrauerei Trotzenburg
    dadek
    Po wizycie w browarku Kühlungsborn https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...72#post2349772 wieczór postanowiliśmy spędzić w jednym z dwóch, a jedynym restauracyjnym browarze w...
    2025-08-07, 00:35
  • ploomy
    Witać
    ploomy
    A więc "nadejszła ta wiekopomna chwila"... aby się przedstawić. Mam na imię Marcin, z piwem jestem zaprzyjaźniony ju od wielu lat, ale jakoś dopiero niedawno trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu drugą już wirtualną rodzinę zaraz po miłośnikach motoryzacji z forum...
    2010-08-25, 20:14
  • Marianowar_pl
    O „zwracalności” butelki zwrotnej
    Marianowar_pl
    Po raz kolejny przekonuje się, że życie potrafi nam czasami podsunąć znienacka naprawdę bardzo ciekawy temat, zarówno do rozważenia jak i do dyskusji. Nie jest to pierwszy raz kiedy tak się staje, dlatego postanowiłem uhonorować tę okoliczność nowym cyklem, w którym zamieszczał będę...
    2017-03-29, 10:53
  • Gidarin
    Dzień dobry !
    Gidarin
    Dzień dobry, pozdrawiam wszystkich forumowiczów (nie użyje sformułowania 'witam' ponieważ jeden z moich wykładowców kiedyś powiedział że witać to może gospodaż a nie gość)...
    2016-04-26, 18:52
  • Sven
    New Plassey, Deep Porter
    Sven
    Real ale, pompowane.

Moc 4,5% alk.

Dobra, wysoka piana. Barwa rubinowo-ciemno-bursztynowa, w zapachu przypalony slod i jakby nuta selera, smak to duzo przypalonego slodu, spora wodnistosc i snwu ten uparty posmak selera, po przelknieciu pojawiaja sie nuty chmielowe. Raczej...
    2012-08-23, 20:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...