BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Sorki Sopisto ale w ogóle Cię nie zrozumiałem...
Piszesz o tym co kojarzy Ci się ze słowami "kult" i "kryzys", czy też tak interpretujesz twórczość ww. zespołów rockowych? Jeśli to drugie, to rozwiń myśl proszę, bo chociaż znam dobrze ich dyskografię, to nijak nie kumam - skąd takie skojarzenia...
To taki skrót myślowy. Jeśli tą wypowiedzią kogoś uraziłem to przepraszam
A tak naprawdę to kilka
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Niewielki browar schowany w jednym z domków jednorodzinnych. Od trasy S8 trzeba zboczyć około 4-5 km. Miejsce bardzo klimatyczne i przytulne. Niewielkie, ale fajnie i pomysłowo urządzone wnętrze.
Na kranach cztery piwa (parametry z tablicy umieszczonej przy barze):
- SYCone Integracja...
Comment