No jestem w szoku. Profil wypełniony lepiej od nie jednego długoletniego użytkownika tego forum. Widzę że mamy podobne zainteresowania co do polskiej muzyki (ech ten czarny album Brygady).
Twoje zdrowie.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Kurcze, tak czytając twój profil pomyślałam - ten chłop pasuje na tym forum jak ulał. Za to wypiję zdrowię Krakowiakiem, jak tylko dojdę do domku A no i witaj
Sorki Sopisto ale w ogóle Cię nie zrozumiałem...
Piszesz o tym co kojarzy Ci się ze słowami "kult" i "kryzys", czy też tak interpretujesz twórczość ww. zespołów rockowych? Jeśli to drugie, to rozwiń myśl proszę, bo chociaż znam dobrze ich dyskografię, to nijak nie kumam - skąd takie skojarzenia...
nie za dobrze rozumiem o co chodzi z tym białym metalem - może po paru jasnych zrozumiem. Póki co mam okrutnie mało czasu na przyjemności, we wrześniu planuję zamknąć trwające 12 lat studia... uff
Ten Janów Mysłowicki? Byłem niedawno na OFF Festiwal. Ogólnie O.K. - ale Piwo (tzn. Tyskie i Miller - fuj) trzeba było pić w klatce. tzn było wyznaczone miejce do picia i np. na kapelę nie dało się patrzeć z browarkiem w ręku. Funny...
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Niewielki browar schowany w jednym z domków jednorodzinnych. Od trasy S8 trzeba zboczyć około 4-5 km. Miejsce bardzo klimatyczne i przytulne. Niewielkie, ale fajnie i pomysłowo urządzone wnętrze.
Na kranach cztery piwa (parametry z tablicy umieszczonej przy barze):
- SYCone Integracja...
Comment