Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Wielka Sowa, Faza
    Prusak
    Jako że browar zmienił nazwę, umieszczam to piwo pod nową, zresztą w przypadku Bielawskiej Wytwórni Napojów też go nie było do tej pory, przynajmiej na forum.
    IPA
    E: 15, 5º
    A: 5, 6 %
    Zapach z butelki jak na deklarowany styl zbyt słodowo-owocowy, brak innych urozmaiceń....
    2024-09-16, 18:04
  • Pendragon
    Gdańsk, Piwna 66, Balsam Cafe
    Pendragon
    Wczoraj miałem nieco czasu przed koncertem, więc wpadłem na pomysł by pochodzić nieco po Gdańsku i sprawdzić czy znajdę coś nowego. No i znalazłem. Idąc Piwną rzucił mi się w oczy niebieski neon czeskiego Zubra. Zdziwiło mnie to i na tyle zaintrygowało, że wszedłem do środka. ...
    2011-05-29, 10:24
  • Dreamer
    Brixton, Atlantic APA
    Dreamer
    styl: American pale ale
    alk. 5,4%

Piwo wprowadzone przez Brixton nieco później, wiosną 2014 r. Tym razem browar od razu zadeklarował, że warzy piwo w stylu amerykańskiego APA, co spotkało się z bardzo pozytywnym odzewem środowiska - piwo stało się hitem, najwyżej ocenianym...
    2015-09-29, 09:21
  • Giber
    Konin, Zakole 2a, Vodalko
    Giber
    W dniu 30.10.2010r w Koninie na ul. Zakole 2a (budynek dawnej "Stodoły") otwarto sklep z alkoholami i co najważniejsze to z piwami regionalnymi. Jest to pierwszy sklep w Koninie z tymi trunkami. Na razie oferta troszkę cieniutka ale Ciechan, Amber, Kormoran, Witnica już jest. W tym tygodniu...
    2010-11-02, 12:50
  • dyrektor
    Nowe piwo z Gościszewa.
    dyrektor
    Propagując wsród znajomych i współpracowników z branży handlowo -piwnej Nasz serwis www.browar.biz.pl znajduję często zainteresowanie, zaciekawienie jak i odzew .
    I właśnie z takim odzewem zwrócił się do Nas właściciel browaru Gościszewo.
    Planuje On "stworzyć" nowe...
    2006-05-16, 15:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...