Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Wielka Sowa, Faza
    Prusak
    Jako że browar zmienił nazwę, umieszczam to piwo pod nową, zresztą w przypadku Bielawskiej Wytwórni Napojów też go nie było do tej pory, przynajmiej na forum.
    IPA
    E: 15, 5º
    A: 5, 6 %
    Zapach z butelki jak na deklarowany styl zbyt słodowo-owocowy, brak innych urozmaiceń....
    2024-09-16, 18:04
  • Pendragon
    Gdańsk, Piwna 66, Balsam Cafe
    Pendragon
    Wczoraj miałem nieco czasu przed koncertem, więc wpadłem na pomysł by pochodzić nieco po Gdańsku i sprawdzić czy znajdę coś nowego. No i znalazłem. Idąc Piwną rzucił mi się w oczy niebieski neon czeskiego Zubra. Zdziwiło mnie to i na tyle zaintrygowało, że wszedłem do środka. ...
    2011-05-29, 10:24
  • Komar_Pafnucy
    Świętokrzyska 5, Komis
    Komar_Pafnucy
    Połączenie knajpy z komisem fotograficznym. W wystroju dominują stare aparaty fotograficzne i kolor biały. Mi to za bardzo nie podeszło.
    Z butelki dostępne Ciechany: Wyborny po 7 zł, Mocny - 9zł, Pszeniczny, Porter, Miodowy - 10 zł. Poza tym Perła Chmielowa i Export, Łomża Niepasteryzowana...
    2010-07-08, 09:38
  • kopyr
    VII WWP - Panel degustacyjny
    kopyr
    Tę część programu proponuję dla w miarę doświadczonych piwowarów. Można zrobić kryterium minimalnej ilości warek, choć nie wiem czy jest taka konieczność. Jeśli będzie bardzo dużo zgłoszeń, to może będzie trzeba takie kryterium zastosować. Warto, żeby w tym panelu wzięli udział...
    2009-12-11, 14:40
  • Browarzyciel
    Florida Bebidas, Bavaria Gold
    Browarzyciel
    5,1% alk. obj., 350 ml, butelka.
    Piwo generalnie uważane za najlepsze na rynku. Jak zamówicie je w barze, to zrobicie wrażenie i zdobędziecie szacuneczek kelnera A tak na serio: piwo w kolorze jasno-żółtym, średnio nagazowane tworzy dość słabą pianę. Smak raczej chmielowy, choć...
    2006-11-20, 19:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...