Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Ukłony!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dyczkin
    Waszczukowe, Dzielny Irek
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2018-01-31, 11:12
  • dyczkin
    Jan Olbracht Rzemieślniczy, [Waszczukowe] Dzielny Irek
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2016-07-05, 16:23
  • mropil
    ,,,,,Ukłony!,,,,,
    mropil
    Ukłony Sympatykom Najzacniejszego Trunku!!!
    Czym jest dla większości Piwo? Czy jest to orzeźwiający napój alkoholowy? Koniecznie schłodzony do granic możliwości sensorycznej detekcji receptorów? Schłodzony, żeby znieczulić ww. od smaku komercji i prozy kompromisu... Czy musimy iść...
    2008-09-29, 00:43
  • snorre
    Irek z Poznania
    snorre
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! W piwie rozsmakowałem się mniej więcej rok temu, co ciekawe, poprzednio: 1) generalnie w ogóle nie piłem alkoholu, 2) piwa wyjątkowo nie cierpiałem. Ale kiedy zacząłem kupować różne "dziwactwa" piwne (czyli wszystko spoza 3 głównych...
    2006-02-11, 17:40
  • mronio
    Ukłony i szacunek
    mronio
    Witam z Koziego Grodu wszystkich amatorów i wyjadaczy złotego trunku. Piję bo lubię, piję bo muszę, piję bo chcę- sam możesz zakreśli właściwą odpowiedź, ja zakreślam wszystkie . Jako "lokalny patriota" najczęściej czas spędzam w lubelskim browarku Grodzka15. Jestem totalnym...
    2010-10-31, 19:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...