BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Przyjeżdżam na inspekcję w przyszły wtorek, 23 lutego i chętnie spotkam się z Wami na
Z racji tego, że tam mnie jeszcze nie było, proponuję spotkanie w Brovarnii - godzina dowolna, ale ze wskazaniem na popołudniowo-wieczorną....
Dworcowa restauracja oraz browar Gose (piwo było dostępne na tegorocznej Birofilii). Dworzec chyba dziś nie działa, bo tory są zdjęte, ale w mieście trwa wielka budowa tunelu kolejowego. Miejsce trochę odstrasza turystów, bo odgrodzone płotem budowlanym, mimo to pozostałości dworca są pięknie...
Dziś byłem zmuszony pojechać z koleżanką na zakupy do Blue City (takie nowe centrum handlowe, naprzeciwko Carefour Reduta (al. jerozolimskie), tam gdzie sie ludzie zabijali niedawno o dvd), znudzony przechodząc przez kolejne butiki, dojrzałem sklep o mylącej dosyć nazwie "Piwiarnia Gambrynus",...
To bedzie troche skomplikowane, ale moze zaczne od tego ze jestem wlascicielem baru w Kanadzie i poszukuje duzych Polskich parasoli ogrodowych Lecha albo Zubra. Nie moge nigdzie znalesc skad je zamowic no i w koncu doszedlem tutaj. Myslalem ze to bedzie prostrze. Patrzylem tez na allegro ale nic do...