BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
witam!witam!
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam Was
któregoś wieczoru sączyłem z szanownym Teściem małe co nieco i od słowa do słowa zeszliśmy na temat kąpieli w piwie - przy następnym piwku postanowiliśmy że któregoś dnia napełnimy nim betonowy krąg w ogrodzie i tam spełnimy naszą fantazję. właśnie postanowiłem...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
To nie od pana z wąsami, ale od kamienia. O ile się dobrze doczytałem, brzeczka jest ogrzewana rozżarzonym kamieniem wulkanicznym. 7,8%.
Piana: mało trwała
Gaz: niewiele
Kolor: brązowoczerwony, klarowne
Zapach: owocowo-ziołowy, jakby piołunu ciut
Smak: ziołowo-owocowy...-
Channel: Dania
-
-
Za WP:
"Mieszkańcy Rahway, w stanie New Jersey, zaprotestowali przeciwko wyrzeźbionej ze śniegu postaci Wenus bo... uznali ją za niemoralną.
Po intensywnych opadach śniegu w ostatni weekend, przed domami w Nowym Jorku i w stanie New Jersey pojawiło się wiele bałwanów i rzeźb...-
Channel: Przy piwie
-
-
Podążając drogą przednich trunków dotarłem do znanej zapewne większości ( przynajmniej z nazwy ) miejscowości Cognac. Odwiedziwszy miejscowe piwnice postanowiłem wybrać się do leżącego tuż obok miasteczka Jarnac, by odwiedzić
znajdujący się tam grób Francois Mitterranda....-
Channel: Francja
2005-09-09, 12:50 -
-
A jednak udało się!!! Tak jak zapowiadałem rozpisujemy ankietę kolekcjonerską polskich etykiet za rok 2005. Ozcywiście stany zbiorów będą odzwierciedlać ilości na połowę roku. W czasie giełdy w Tychach (27.05.06) będzie można odebrać wydrukowaną ankietę do wypełnienia lub najprościej...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.