Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

witam!witam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• shaggui
    Witamwitam
    shaggui
    Witam Was
    któregoś wieczoru sączyłem z szanownym Teściem małe co nieco i od słowa do słowa zeszliśmy na temat kąpieli w piwie - przy następnym piwku postanowiliśmy że któregoś dnia napełnimy nim betonowy krąg w ogrodzie i tam spełnimy naszą fantazję. właśnie postanowiłem...
    2009-08-05, 14:26
  • zgroza
    Thisted, Ein Stein
    zgroza
    To nie od pana z wąsami, ale od kamienia. O ile się dobrze doczytałem, brzeczka jest ogrzewana rozżarzonym kamieniem wulkanicznym. 7,8%.
    Piana: mało trwała
    Gaz: niewiele
    Kolor: brązowoczerwony, klarowne
    Zapach: owocowo-ziołowy, jakby piołunu ciut
    Smak: ziołowo-owocowy...
    2009-06-04, 21:54
  • Latarnik
    Amerykanskie nonsensy.
    Latarnik
    Za WP:
    "Mieszkańcy Rahway, w stanie New Jersey, zaprotestowali przeciwko wyrzeźbionej ze śniegu postaci Wenus bo... uznali ją za niemoralną.
    Po intensywnych opadach śniegu w ostatni weekend, przed domami w Nowym Jorku i w stanie New Jersey pojawiło się wiele bałwanów i rzeźb...
    2010-03-04, 06:43
  • StaryKocur
    Manchot, Cul de Jatte
    StaryKocur
    Podążając drogą przednich trunków dotarłem do znanej zapewne większości ( przynajmniej z nazwy ) miejscowości Cognac. Odwiedziwszy miejscowe piwnice postanowiłem wybrać się do leżącego tuż obok miasteczka Jarnac, by odwiedzić
    znajdujący się tam grób Francois Mitterranda....
    2005-09-09, 12:50
  • Żywiec
    Ankieta Kolekcjonerska Polskich Etykiet Za Rok 2005
    Żywiec
    A jednak udało się!!! Tak jak zapowiadałem rozpisujemy ankietę kolekcjonerską polskich etykiet za rok 2005. Ozcywiście stany zbiorów będą odzwierciedlać ilości na połowę roku. W czasie giełdy w Tychach (27.05.06) będzie można odebrać wydrukowaną ankietę do wypełnienia lub najprościej...
    2006-05-24, 14:36
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...