witajcie i na zdrowie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • evi666
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.08
    • 1

witajcie i na zdrowie!

Witam.

Jestem tu nowa, więc uznałam, że wypada się przedstawić.
    Na imię mam Ewelina i uwielbiam piwo, a uwielbienie owo zarzuca mi większa część mojej rodziny i grona moich znajomych. Tylko moi wierni przyjaciele popierają mnie w całej rozciągłości...
    Życzę wszystkim miłego dzisiejszego wieczoru i tylko zimnego piwa!
  • Wielki_B
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.02
    • 1968

Witam samorządową smakoszkę piwa! A może i diablicę z uwagi na 666
    Jam też samorządowiec. Nie pijam jednak Lecha. Mimo tego, że to ponoć dobre piwo.
    Ten złocisty napój wolę sobie sam uwarzyć w domu i taki spożywać. Wiele brakuje mu do Lecha, ale przynajmniej jest mój!
    Pozdrawiam.

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Witam serdecznie na naszym forum, Twoje zdrowie
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• pegie23
        Nowe etykiety Lecha
        pegie23
        Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
        2024-07-05, 21:34
      • PiotrN
        Witajcie !
        PiotrN
        Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
        Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
        2020-01-09, 11:10
      • bastion
        Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
        bastion
        Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
        2025-04-24, 21:25
      • otvirak
        prośba o identyfikację kufli
        otvirak
        Witajcie!
        mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
        ...
        2024-08-05, 19:59
      • AaLeX
        Mała aktywność użytkowników naszego forum.
        AaLeX
        Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
        2024-07-29, 15:05
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...