Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Anonimowy forumowicz...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• salvit
    Ile alkoholu piją forumowicze ?(wg.dziennika)
    salvit
    Witam!
    Tak sobie pomyślałem pijąc piwko, że tak naprawdę nie wiem ile wypijam alkoholu.Wziąłem więc kalkulator i korzystając z dziennika piwnego obliczyłem.Oto wyniki(pierwszy kwartał 2010):
    1)Wypiłem 430 piw ; 212.45 litrów piwa.
    2)Alkohol(czysty spirytus 100%) wyniósł...
    2011-04-02, 15:59
  • darekd
    Saint Germain, Page 24 Smoke on the Oyster
    darekd
    Barley Wine uwarzony z wędzonymi ostrygami oraz algami w kooperacji z dość anonimowym, chyba kontraktowym Les Brasseurs Masqués.

Seria limitowana, uwarzona w 2018 r. - tylko 3 tysiące butelek 0,3 l.
    Tych ostryg całkiem sporo. Do warzenia dali je całe do pończoch:
    ...
    2019-05-09, 23:06
  • Warzywo
    browar ignis
    Warzywo
    gdzie warzy? Znowu próbuję prowadzić dziennik piwny i znowu jest to bez sensu. Z wypitych w styczniu 20 piw co najmniej 10 nie było w bazie i nie mam jak ich wpisać, większości nie można nawet znaleźć w sensie jaki browar je warzy. Przykładem jest browar Ignis, istnieją co najmniej rok a...
    2019-01-12, 21:08
  • Shedao
    Wrocław, św. Mikołaja 56, Tawerna pod kilem
    Shedao
    Lokal działa, jak na Wrocław, już bardzo długo, bo od bodajże 2004 roku. Klimaty morsko-marynistyczne, jak sugeruje już nazwa. Na kranie - Bosman za 6 zł. W butelkach oferta Stu Mostów oraz Nepomucena. Przyjemne, przytulne miejsce; nieco spelunkowate (te toalety...), myślę że niejeden forumowicz...
    2018-12-12, 13:22
  • Shedao
    Malbork, Starościńska 1, Bar Piwniczka
    Shedao
    Jest to lokal znajdujący się na krzyżackim zamku. Po długim, męczącym acz ciekawym zwiedzaniu malborskiego zamku, człowiek może mieć ochotę coś zjeść i się napić. Dwie najbardziej wyeksponowane restauracje to: Piwniczka i Gothic Cafe & Restaurant. Ta druga ma kosmiczne ceny, ani tam...
    2018-07-12, 11:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...